Directe links naar de winterbeurzen

Directe links naar de winterbeurzen

Eurosonic Noorderslag, NAMM show en Musikmesse

Slagwerkkrant schrijft in editie 179 (jan-feb 2014) over drie vakbeurzen voor muzikanten die in januari en maart van 2014 plaatsvinden, Eurosonic Noorderslag in Groningen, de NAMM show in het Californ.....meer »»

Intensieve brushesworkshop met Andy Gillmann

Schrijf je nu in voor de tweedaagse cursus in Düsseldorf

De kunst van het brushes spelen. Onder deze titel geeft Andy Tillman op 4 en 5 januari 2014 een tweedaagse intensieve workshop aan het Drummers Institute in Düsseldorf, Duitsland.
.....meer »»

Notenbalkentip SWK 179 Audio

Beluister hier de track van de laatste notentip

In zijn 'Notenbalkentip' van Slagwerkkrant 179 (jan-feb 2014) noteerde Mark Eeftens een fragment uit de track 'Nachash' van de Australische band Karnivool. Hieronder kun je die track beluisteren via S.....meer »»

Video's Ton Dijkmans Sandlane Sessions

40 jaar ervaring in vier liedjes

De tiende editie van de Sandlane Sessions was een speciale. Ton Dijkman, die behalve een geweldige drummer ook een getapte verteller is, trapte af met een zeer waardevolle monoloog over studiodrummen......meer »»

Drummoires en de eeuwige jeugd

Cesar Zuiderwijk speelt solovoorstelling met groot gemak

De eeuwige jeugd van Cesar Zuiderwijk zit in de zaal. Het is bijzonder te zien hoe veel jonge drummers naar de solotheatervoorstelling van Cesar Zuiderwijk komen kijken in het Chassé Theater in Breda,.....meer »»

Mart Nijen Es drumt met Adje Vandenberg

Jonge drummer uit Enschede gaat internationaal

Op 6 november werden in de Wisseloord Studios in Hilversum vier tracks van het op 21 februari 2014 te verschijnen album van Vandenberg's MoonKings ten gehore gebracht. Slagwerkkrant maakte kennis met .....meer »»

Mario Goossens LA update + nieuw drumboek

Detailed Drumlines - Triggerfinger - All This Dancin' Around

De recente opnames in Los Angeles met Triggerfinger nemen voor drummer Mario Goossens blijkbaar nog net niet genoeg tijd in beslag. Alle voorbereidingen voor de opnames, de onmogelijke tourschema's va.....meer »»

Video updates Triggerfinger @ Sunset Sound

Mario Goossens doet verslag

Op 26 oktober arriveerde de Belgische band Triggerfinger in Hollywood, Los Angeles voor de opnames van hun nieuwe album. Drummer Mario Goossens geeft tijdens het drukke schema van de band videoverslag.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken