Spelen met Mark Schilders

Spelen met Mark Schilders

Extra transcripties bij de cursus in Slagwerkkrant 179

In zijn cursus Spelen in Slagwerkkrant 179 (jan-feb 2014) behandelt Mark Eeftens het opvallend sterke en dynamische spel van jonge jazzdrummer Mark Schilders; latinjazz in dit geval, op de cd 'Symbios.....meer »»

Sheila E. is helemaal terug

Nieuw album Icon en Edison-afterparty

Was de show in het Amsterdamse People’s Place, twee weken geleden, al boven verwachting goed, gisterennacht als afterparty van de Edisonuitreiking in Eindhoven was het concert plus jam simpelweg overw.....meer »»

Drumrevolutie uit Nederland

Kim Weemhoff demonstreert de Wizzdrum

Op zaterdagochtend 23 november om 11.00 uur demonstreert Kim Weemhoff in Tune Up te Haarlem de Wizzdrum. Dit nieuwe compacte drumsetje, dat je zowel akoestisch als elektronisch kunt toepassen, is een .....meer »»

Muziek bij Slagwerkkrant 179

Dit is de muziek voor januari en februari 2014

Lezen over muziek wordt des te leuker als je de muziek meteen kunt horen. Vandaar dat we bijna alle drummers uit Slagwerkkrant 179 (jan-feb 2014) in een Spotify-playlist hebben gezet. Van latin tot me.....meer »»

Video Janco van der Kaaden

Cajon als basis voor Utrechtse percussionist

In Slagwerkkrant 179 (jan-feb 2013) vertelt Janco van der Kaaden over de totstandkoming van het debuutalbum van Grain Of Wood, dat hij opnam met contrabassist Martin Senders en gitaristen Eric van de .....meer »»

Mario Goossens in Sandlane Sessions

Maandag 13 januari, 20.00 uur - Schrijf je in!

Koud terug uit de VS van de nieuwe plaatopnames van Triggerfinger gaat Mario Goossens voor ons de Sandlane studio in voor een avondje boeiende Sandlane Sessions. Op maandag 13 januari behoor jij welli.....meer »»

Tama Speed Cobra Black Edition

Limited edition met zwarte finish.

Tama is naar eigen zeggen blij verrast met het succes van de Speed Cobra pedalen. Om dat een beetje luister bij te zetten komt het merk nu met een gelimiteerde Black Edition van zowel het enkele als h.....meer »»

Clinic Caro Emerald-drummer Stefan Kruger bij Drumland

Zondag 22 december - Slagwerkkrant Podium - Drumland Lijnden

Het Slagwerkkrant Podium bij Drumland in Lijnden biedt op zondag 22 december weer een mooie clinic. Stefan Kruger (met muzikale rechterhand toetsenist Stefan Schmid) duikt in de wereld van het moderne.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken