Drumworld Festival live verslag

Drumworld Festival live verslag

Met verslagen vanaf het festival in Ittervoort

Het Drumworld Festival in Ittervoort, zondag 14 september 2014, kende een geweldige editie met louter geslaagde clinics en concerten. Hier op Slagwerkkrant.nl volgden we de dag van uur tot uur. Het li.....meer »»

Ivan Conti in concert met The Jazzinvaders

Legendarische ritmesectie Azymuth in september te gast in Nederland en Belgie

De Nederlandse Jazzinvaders hebben de ritmesectie van de Braziliaanse sambafusiongroep Azymuth uitgenodigd om samen de studio in te duiken en tussen 18 en 28 september 2014 een aantal concerten te gev.....meer »»

Chris Dave & The Drumhedz in Nederland

So What's Next Festival Eindhoven - Bird R'dam - Paradiso A'dam

In november spelen Chris Dave & The Drumhedz drie keer in Nederland. Wij hebben deze bijzondere drummer uitgebreid bejubeld; in het coverartikel van Slagwerkkrant 173 (januari-februari 2013), in de cu.....meer »»

20 jaar Slagwerkschool Brok

Nieuwe vestiging in Steenbergen

Marco Brok, die wij kennen van zijn serie les- en play-alongboeken van Play Along Factory, bestiert tevens een Slagwerkschool, en die bestaat inmiddels alweer twintig jaar. Om dit te vieren zijn er va.....meer »»

Brady Baritone Block

Een warmere toon voor Brady's duigensnaredrum

Brady had een paar jaar geleden al een opvallend nieuwtje met de Baritone snaredrums; een snaredrum met een ketel die in het midden flink dunner was dan langs de rand. Hetzelfde trucje hebben ze nu to.....meer »»

Bax Groove Day 2014 - verslag

Verslag van een groovy groovedag in Goes

Op zaterdag 30 augustus organiseerde de Bax Shop te Goes de Bax Groove Day 2014. Slagwerkkrant was uiteraard aanwezig op deze drummersdag in de indrukwekkend onmetelijke muziekzaak (waar bijna wekelij.....meer »»

Workshop Muziekrecht door Bindu de Knock bij SAE

"Musician know your rights | Law between the notes”

Bindu de Knock, advocaat én muzikant heeft een missie. Zij wil muzikanten ervan overtuigen dat zij in ieder geval een basiskennis moeten hebben van de juridische achtergronden van hun vak, en ze wil h.....meer »»

AC/DC drummer brengt soloalbum uit

Phil Rudd heeft de handen ineengeslagen met muzikanten uit Nieuw Zeeland

AC/DC drummer Phil Rudd zit niet stil. Terwijl hij samen met AC/DC bezig is aan een nieuw album, heeft hij zelf een soloalbum gemaakt. Head Job verschijnt op 29 augustus via Universal Music, aldus Rud.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken