Hybrid Drums Experience event in Q-Factory Amsterdam - 10 maart 2020

Hybrid Drums Experience event in Q-Factory Amsterdam - 10 maart 2020

Hoe je akoestische drums, elektronische drums en laptop op het podium combineert!

Drie drummers laten horen hoe de drummer anno 2020 akoestische drums, elektronische drums en de laptop op het podium combineert. De Hybrid Drums Experience avond in Q-Factory, dinsdagavond 10 maart,.....meer »»

De Drummersdag 2020 op zondag 9 februari!

In Muziekpakhuis Amsterdam - Amsterdam - met Stefan Kruger, Mario Goossens, Cesar Zuiderwijk, Fred Cohen, Maarten Diesfeldt en Ian Rijksen

Wil je je drumskills in één dag een boost geven? Schrijf je dan nu in om mee te kunnen doen aan De Drummersdag op zondag 9 februari in Amsterdam. Krijg les van topdrummers: Stefan Kruger (Zuco 103, .....meer »»

Ruben van der Velde drumclinic Identify Yourself bij Drumland

Donderdag 16 januari op Slagwerkkrant Podium bij Terpstra Muziek Drumland in Lijnden

Op het Slagwerkkrant Podium van Terpstra Muziek Drumland in Lijnden, onder de rook van Amsterdam, zijn er al heel wat mooie clinics gepasseerd de laatste jaren. In januari 2020 komt Ruben van der Veld.....meer »»

Anika Nilles Clinic bij Drumland

Dinsdag 25 februari op Slagwerkkrant Podium bij Terpstra Muziek Drumland in Lijnden

Op het Slagwerkkrant Podium van Terpstra Muziek Drumland in Lijnden, onder de rook van Amsterdam, zijn er al heel wat mooie clinics gepasseerd de laatste jaren. In februari 2020 komt Anika Nilles lang.....meer »»

Els Jam #3 met clinics Emmanuel Afriyie met Stephan Asamoah-Duah

Zaterdag 23 november 2019 in Lola Bae, Amsterdam - overdag clinics en meer - 's avonds jamsessie

Zijn hashtag luidt #sticktoyourdreams en daar leeft Emmanuel Afriyie a.k.a. Els (21) helemaal naar. Op de DrumDrieDaagse in augustus gaf hij een geweldige clinic. Hij speelt in vier bands: Arpfrique, .....meer »»

Muzikantenevent No Man's Land in TivoliVredenburg - 27-11-2019

Musicmaker geeft advies, host het Musicmaker Demopanel en organiseert de Songwriting workout met Marike Jager

Wil je je laten inspireren door ervaren muzikanten en profs uit de muziekbusiness, je demo laten beoordelen en sowieso een leerzame middag beleven? Kom dan woensdagmiddag 27 november naar No Man’s L.....meer »»

Herfstfest foto- en videoverslag - hét drumfestival van 2019

Met Richard Spaven, Dennis Chambers, Lucas van Merwijk, Cesar Zuiderwijk, Michael Schack en natuurlijk Koen Herfst

Op 13 oktober 2019 stond het Paard in Den Haag in het teken van de lustrumeditie van Drumfestival Herfstfest. In drie zalen en de foyer kon je clinics volgen van superdrummers als Dennis Chambers en R.....meer »»

Bijzondere avonden met Aric Improta

Lange performance en een inspirerende talk

Hij stond geafficheerd als spektakeldrummer. En we kregen ook spektakel. Maar we kregen ook veel meer dan dat bij de clinics van Aric Improta bij Adams Drumworld in Lummen en in Q-Factory Amsterdam, 1.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken