Michael Schack’s #pushyourdrumming Acoustic Tama/Meinl tour is in volle gang

Van 11 mei tot 2 juni 2022 – 6 data in de Benelux - morgen 19 mei bij Terpstra Drumland!

Events 10-05-2022 11:05

Van 11 mei tot 2 juni tourt Michael Schack door de Benelux met de door Tama en Meinl georganiseerde #pushyourdrumming Acoustic programma.  

Michael Schack: ‘Ik ga voor de allereerste keer een Tama/Meinl akoestische drumtour doen doorheen de Benelux onder de naam #pushyourdrumming Acoustic. Ik ga op een splinternieuwe Tama drumset spelen, breng ook nieuwe Meinl bekkens mee, en naar goede pushyourdrumming-traditie is er ook voor alle drummers die komen opdagen een usb-stick met allerhand tips en tricks en nieuwe playalongs. Ik kijk er heel erg naar uit jullie terug te zien, zonder mondmaskers!’

Michael Schack speelde bij tal van bands, zoals Groovemania, Clouseau, Ozark Henry, Milk Inc. En Netsky. Hij is dé ambassadeur van elektronische drums, deed tal van pushyourdrumming clinics voor Roland en werkte ook mee aan tal van productontwikkelingen van Roland V-Drums. Op het Hybrid Drums Experience event van 2018 liet hij al de combinatie van elektronische en akoestische drums zien. Nu gaat hij voor het eerst touren met louter akoestische drums.  

#pushyourdrumming Acoustic tour
Woensdag 11 mei, Slagwerkkrant Podium, Adams Drumworld, Lummen
Donderdag 12 mei, Stockenhof Muziek, Beek-Ubbergen
Dinsdag 17 mei, Drums & Co, Gits
Donderdag 19 mei, Slagwerkkrant Podium, Terpstra Drumland, Lijnden
Zaterdag 28 mei, Open Dag Bax Music, Goes
Donderdag 2 juni, Omega Music, Mons

zoeken
zoeken