DrumDrieDaagse 2022 programma: Jamie Peet, Bart Fermie, Olaf Fase, Cyril Directie, Chris Strik, Cesar Zuiderwijk & Drum Demons

19-20-21 augustus 2022 in Musicon, Den Haag - schrijf je nu in!

Events 21-06-2022 11:08

De 21ste editie van de DrumDrieDaagse gaat plaatsvinden van vrijdag 19 augustus tot en met zondag 21 augustus 2022, opnieuw georganiseerd door Cesar Zuiderwijk en Slagwerkkrant. Het gaat hard met de aanmeldingen, dus schrijf je nu in!

Schrijf je in voor de DrumDrieDaagse 2022! Klik hier.

De 21ste editie van de DrumDrieDaagse vindt plaats van vrijdag 19 augustus tot en met zondag 21 augustus 2022; 3 dagen waarin je in één weekend maar liefst 6 clinics en 15 groepslessen krijgt van de beste drummers en docenten die er zijn. Schrijf je nu in

Met grote trots presenteren Cesar Zuiderwijk en Slagwerkkrant het programma voor de DrumDrieDaagse 2022!

Vrijdag 19 augustus
10.00 Drumclinic: Olaf Fase (foto boven)
15.00 Drumclinic: Cyril Directie
20.00 Avondconcert: Montis, Goudsmit & Directie (foto)
Groepslessen 11.00-13.00 | 14.00-14.45 | 16.00-18.00

Zaterdag 20 augustus
10.00 Drumclinic: Chris Strik
15.00 Drumclinic: Jamie Peet
20.30 Sessie: Sarah Lavinia Feenstra & The Smart en de drummers van de DrumDrieDaagse
Groepslessen 11.00-13.00 | 14.00-14.45 | 16.00-18.00

Zondag 21 augustus
10.00 Soloconcert: Bart Fermie
15.00 Cesar Zuiderwijk, Koen Herfst & Drum Demons
Groepslessen 11.00-13.00 | 14.00-14.45 | 16.00-18.00

En natuurlijk het vaste docententeam met Koen Herfst, Olaf Fase, Mark Eeftens, Fred Cohen, Dennis Boxem, Gerben de Bruijn, Tim Koning, Peter-Jan Eusman, Rob Kramer, Erk Willemsen en Sarah Lavinia Feenstra.

Meer informatie en inschrijven
Zoals je kunt zien hebben we weer een dynamisch programma kunnen samenstellen, geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

We gaan van start met de clinic van Olaf Fase, die zich in de kijker heeft gespeeld bij Waylon, Slagerij van Kampen en The Passion.

Op vrijdagmiddagmiddag komt Cyril Directie aan bod, die ook het avondconcert doet met zijn geweldige formatie Montis, Goudsmit & Directie, gratis te bezoeken voor de deelnemers (niet verplicht natuurlijk).

De zaterdag wordt geopend door brushkoning Chris Strik. ‘s Middags is er de clinic van Jamie Peet, gekozen tot jazzdrummer van het jaar. Hij maakte met zijn performance op Herfstfest grote indruk.

De zondagochtend is voor Bart Fermie’s soloconcert (lees er meer over elders op deze site), en hou je vast bij de zondagmiddagclinic van Cesar Zuiderwijk, Koen Herfst & Drum Demons!

De deelnameprijs voor de drie dagen, inclusief het bijwonen van 6 clinics en 15 lessen in privégroepjes van 6 personen, gegeven door een 16-tal docenten, 3 lunches en 3 consumpties per dag is € 295,-. Je inschrijving is bindend, maar de factuur wordt pas in mei 2022 verzonden.

We houden ons natuurlijk aan de coronaregels die op dat moment gelden. Mocht de DrumDrieDaagse onverhoopt niet doorgaan wegens nieuwe maartregelen, wat natuurlijk niet meer in de verwachting ligt, maar je weet maar nooit..., dan wordt je inschrijvingsgeld teruggestort.

Lees hier het verslag over de editie 2021.

Ga naar DrumDrieDaagse.nl om je meteen in te schrijven!

DrumDrieDaagse 2022
19-20-21 augustus, Musicon, Den Haag
Schrijf je nu in op:
www.drumdriedaagse.nl
www.slagwerkkrant.nl/events

DrumDrieDaagse is een project van Slagwerkkrant en Cesar Zuiderwijks Music Station en wordt mede mogelijk gemaakt door Keymusic.

Jamie Peet is een van de meest gevraagde drummers in de (inter-)nationale jazzscene. Hij speelt of speelde met Niels Broos, Tony Roe (in Tin Men and the Telephone), Ben van Gelder, Ramon Valle, Dominic J. Marshall, Lars Dietrich en vele anderen. Hij werd in 202 door lezers van Slagwerkkrant gekozen tot jazzdrummer van het jaar. 


Chris Strik is brushkoning -brushes is dat niet iets wat alleen maar bedoeld is om te aaien? Welnee! En Chris lat hert zien en legt uit. Hij deed in 2015 ook al mee aan de DrumDrieDaagse en maakte doen grote indruk met zijn tomeloze energie, brushtechniek en veel meer. Hij speelt met bands als The Preacher Men en de Rob Mostert Hammond Group.

Joost Kroon is een van de drie slagwerkers die wekelijks bij Matthijs Gaat Door schitteren in de Sven Hammond Big Band. Al vele jaren is hij drummer van New Cool Collective, en hij speelde ook bij Kane, Ladies Of Soul en vele anderen. Hij is tevens docent aan de popafdeling van het Conservatorium van Amsterdam, dus reken erop dat hij weet hoe jij vooruit kunt gaan met je drumskills.

Bart Fermie is een ervaren percussionist en bovendien uitvinder van een prachtige serie percusseinstrumenten die hij ongetwijfeld mee zal nemen. Hij zal ook een bijzonder soloconcert doen, en tijdens zijn lessen zal hij zijn Patempa groovemethode met jullie delen.  

Cyril Directie
Hij is een van de bekendste drummers van Nederland en tevens producer/remixer. Hij is thuis in vele muziekstijlen zoals jazz, funk, soul, pop, hiphop en EDM. Hij treedt en neemt op met zo’n beetje alle Nederlandse topmuzikanten, waaronder Hans Dulfer, Candy Dulfer, New Cool Collective, Daughters of Soul, Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Jett Rebel en Kane. Cyril is een graag geziene gast bij tv-programma;s als DWDD en Padoem Patsss. Verder geeft hij workshops, drumclinics, masterclasses en is hij gastdocent aan het Amsterdams Conservatorium.

Cesar Zuiderwijk
Hij is natuurlijk de man die 50 jaar bij de Golden Earring speelde, en nu op volle kracht doorstart met Sloper. Zijn clinics en lessen zijn altijd super inspirerend: ongebreidelde energie, aanstekelijk enthousiasme.

 
De drumgroepen van Fred Cohen 

Bandcoaching met The Smart o.l.v. Sarah Lavinia Feenstra

 Dag! Het was een feest in 2021! 

zoeken
zoeken