99 bands zien in 6 uur tijd? Zondag 2 okt naar het Q&A Showcase Festival in Q-Factory Amsterdam

Hoppen tussen 20 podia tussen 12 en 6, zondagmiddag 2 oktober

Events 22-09-2022 10:10

Bandjes kijken op een zondagmiddag. Hoe fantastisch is dat! En hoe nostalgisch? We hebben het niet eens over slechts 4, nee, niet minder dan 99 bands spelen zondagmiddag 2 oktober tussen 12:30 en 18:00 uur! Je hoeft niet te weten wie er speelt, kom gewoon, ga ontdekken en laat je verrassen!

Pinguin Radio presenteert in samenwerking met Musicmaker en Q-Factory het Q&A Showcasefestival. Q staat voor Q-Factory en A voor Artist! De bands die spelen zijn de acts die het in de toekomst gaan maken. Daar zijn zij in ieder geval van overtuigd... Laat je ook overtuigen! 

99 bands op 20 podia tussen 12 en 6
Hoe krijg je 99 bands binnen 6 uur te zien? Door continu tussen de 20 podia van Q-Factory te hoppen. Met dit blokkenschema in de hand. Ja, en dat zijn er dus zo veel dat het onleesbaar wordt! Dus klik op de foto om de pdf te downloaden, of voor de beste leesbaarheid ga naar de timetable op de site van de QandAshow en klik daar door naar informatie over de bands (als je toch stiekem eerst even wil spieken welke bands je in ieder geval wilt gaan zien!). 

Q&A Showcase Festival  Zondag 2 oktober, 12.00-18.00 uur
Q-Factory, Atlantisplein 1, Amsterdam 
5 minuten lopen vanaf station Amsterdam Muiderpoort
Eronder parkeren: parkeergarage Oostpoort

 

zoeken
zoeken