Joe Satriani & Steve Vai op Arrow Rock 2004

Joe Satriani & Steve Vai op Arrow Rock 2004

Muziekfestival breidt line-up uit

Het Arrow Rock Festival in Lichtenvoorde laat op de website weten dat deze twee populaire rock-gitaristen op zondag 13 juni op het podium staan. Naast hun eigen bands speelt er ook een 'special guest'.....meer »»

Exclusieve aanbieding nieuwe album Daryll-Ann

Op 16 februari verschijnt "Don't Stop", het nieuwe album van de eigenzinnige gitaarband Daryll-Ann. .....meer »»

CDemo-presentatie Nuestros Derechos

Terwijl de wanna be Idols hun best deden op televisie, speelden buiten het bereik van camera's diverse bands op podia in clubs, jongerencentra, buurthuizen, kroegen en societeiten. Vaak voor mi.....meer »»

Sid Vicious toch onschuldig?

Sid Vicious, bassist van de legendarische punkband Sex Pistols en oorspronkelijk drummer van Siouxsie & the Banshees, heeft zijn vriendin Nancy Spungen niet vermoord. Sterker nog: Sid heeft evenmin ze.....meer »»

Guusje Woestfhoff overleden

Op 29 januari is Guusje Woesthoff aan de gevolgen van kanker overleden. Guusje, vrouw van zanger Dinand van Kane, zou deze week 35 geworden zijn......meer »»

Nick Barker stapt uit Dimmu Borgir

Drummer Nick Barker heeft Dimmu Borgir verlaten. Een reden voor dit onverwachte nieuws geeft de Noorse metalband niet. .....meer »»

Robbie Williams het allerpopulairst

Het nummer 'Feel' van Robbie Williams niet alleen in Nederland, maar ook in de rest van Europa het meest gedraaide nummer op de radio......meer »»

Faithless op Lowlands 2004

Het duurt nog ruim een half jaar, maar de eerste grote naam voor Lowlands 2004 is nu al bekend. Het is een oude bekende van het festival: de Britse dance act Faithless......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken