Masterclass Bruno Meeus

Masterclass Bruno Meeus

Muziekcentrale Adams organiseert op donderdag 28 oktober een masterclass met topdrummer Bruno Meeus. De workshop duurt een 2-tal uren en start om 18.30 uur in de winkel in Diest......meer »»

Nicko McBrain met clinic op gitaarbeurs

Iron Maiden-drummer Nicko McBrain is te bewonderen tijdens een clinic op de komende London Guitar Show, op 7 en 8 mei 2005 in het Wembley Conference Centre. .....meer »»

Nocturnal Rites-drummer zwaar gewond

Owe Lingvall, drummer in Nocturnal Rites, ligt in het ziekenhuis na een ernstig ongeval in zijn zomerhuisje. Dat meldt de band op de eigen website......meer »»

Nieuwe url: Speed Is Of No Concern

Domeinnaam www.sionc.nl is veranderd in www.marcelvanweerdenburg.com.....meer »»

Eleven brengt nieuwe EP uit

Eleven, winnaar van de Grote Prijs van Nederland in de categorie pop/rock van 2003, brengt een nieuwe EP uit. "She is Always Right" heet de nieuwe schijf......meer »»

Jubileumalbum voor Paradise Lost op komst

Paradise Lost komt met een nieuw album: het tiende sinds hun officiële debuut "Lost Paradise"uitkwam in 1990. .....meer »»

Dave Lombardo Clinic bij Feedback Rotterdam

Ondanks de onzekere toezegging heeft Feedback Rotterdam toch de bevestiging van Dave Lombardo gekregen dat hij op 20 oktober 2004 een clinic komt geven in de muziekzaak in Rotterdam......meer »»

Construcdead opnieuw de studio in

Construcdead, de Zweedse band met Terror 2000-drummer Erik Thyselius in de line-up (zie foto), zal einde deze maand opnieuw de studio induiken......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken