Drumworldfestival Adams Drumworld

Drumworldfestival Adams Drumworld

een serie clinics van meesterdrummers

Op 18 september 2004 vond de grootse opening plaats van Drumworld in Ittervoort. De grootste drumzaak in Nederland had behoorlijk uitgepakt door 7 clinics van evenzoveel grootmeesters te programmeren......meer »»

Postuum wereldrecord voor Keith Moon

Honderdtwintigduizend pond, omgerekend bijna 216 duizend dollar. Dat is het bedrag dat een Amerikaanse verzamelaar kwijt is aan een drumkit van Keith Moon. Inclusief de commisie voor het veilinghuis b.....meer »»

Occult al weer de studio in

De thrashers van Occult zijn hard bezig met nieuwe studio-opnames. Dat lijkt nogal vroeg, hun meest recente album "Elegy for the Weak" verscheen nauwelijks zes maanden geleden......meer »»

Cliniqprogramma Fon Janssen

In navolging van vele voorgangers, is Fon Janssen momenteel bezig een programma samen te stellen voor cliniqs.





.....meer »»

Album toetsenist ook smullen voor drummers

Superdrummers Simon Phillips en Brian Tichy (zie foto) zijn als gastmuzikant te horen op het nieuwe album van Derek Sherinian. Laatstgenoemde is met name bekend als voormalig toetsenist voor Dream The.....meer »»

Experience Simon Phillips

Simon Phillips, de illustere drummer van The Who, Jeff Beck, Toto, Vantage Point en vele anderen zal 25 oktober 2004 voor het eerst in jaren weer een clinic-concert geven in de Benelux. Verwacht een .....meer »»

Drummercrisis voor Crisis

Josh Florian, drummer in de New Yorkse hardcoreband Crisis (zie foto), heeft noodgedwongen moeten afzeggen voor de tour van de band. Oorzaak is een acute blindedarmontsteking, aldus een persbericht va.....meer »»

Solo album Glenn Evans

Terwijl fans handenwrijvend afwachten tot het nieuwe Nuclear Assault-album in de winkels ligt, brengt Screaming Ferret Wreckords/Escapi Music een album uit van de legendarische Nuclear Assault-drummer.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken