InCorps gaat clinicprogramma DCE verzorgen

Muzieknieuws 15-11-2004 23:03

De InCorps organisatie (voorheen Percussion Projects) en Drum Corps Europe hebben een overeenkomst gesloten voor een Europees clinicprogramma voor de komende jaren. InCorps zal alle clinics voor Drum Corps Europe gaan verzorgen.

Drum Corps Europe en InCorps werken al sinds de start van DCE nauw samen. Deze samenwerking wordt met de uitbesteding van het DCE clinicprogramma verder geïntensiveerd. Voorzitter Marcel Matthijsse van DCE vindt het een logische stap:
"DCE heeft plannen om in de toekomst meer clinics in Europa te houden, en we hadden al uitstekende ervaringen met InCorps op clinicgebied, zoals de Mega Clinic waarbij we al intensief samenwerken."

InCorps is Europa’s grootste en zeer succesvolle collectief van instructeurs, arrangeurs, clinicians, showdesigners en adviseurs. De bij InCorps aangesloten clinicians zijn jonge, ervaren mensen die tot de top van Europa behoren. InCorps gaat ook de komende edities van de inmiddels traditionele Mega Clinic voor haar rekening nemen, en dat in verschillende landen.

"Nu InCorps volledig op eigen benen staat is het een enorme uitdaging om echt internationaal te gaan denken. Met de ondersteuning van DCE en natuurlijk onze sponsors zal er de komende maanden een breed en internationaal clinicprogramma worden gepresenteerd voor zowel brass, percussion als color guard. Met een compleet nieuwe naam, huisstijl, website plus de uitbreiding van tal van clinicians is het team van InCorps er helemaal klaar voor.",

aldus Erwin van Gemert van de organisatie.

Binnenkort verschijnt op de websites van DCE www.drumcorps.nl en InCorps www.incorps.org een kalender met aankomende clinics.

zoeken
zoeken