Karin Bakker stopt bij Damer

Karin Bakker stopt bij Damer

Het kwartet Damer (zie foto) viert de release van de nieuwe EP samen met het afscheid van drumster Karin Bakker. .....meer »»

Zweers Music Import nieuwe slagwerkimporteur

Sinds enkele weken heeft Nederland er een nieuwe importeur van Slagwerkinstrumenten bij: Zweers Music Import. Alhoewel Zweers nog maar net de markt betreedt, heeft het bedrijf al een waslijst aan mer.....meer »»

Na 30 jaar een live-album voor Barrelhouse

De Nederlandse rhythm & bluesband Barrelhouse bestaat dertig jaar. De muzikanten vieren deze mijlpaal met het uitbrengen van hun eerste echte live cd......meer »»

Birger Löfman geeft serie clinics in Zuid-Amerika

Birger Löfman, drummer in Destiny, zal samen met Hammerfall-bassist Magnus Rosén een aantal clinics geven in Zuid-Amerika......meer »»

novAct album krijgt wereldwijde release

De Nederlandse band novAct (voorheen Morgana-X) is trots te mogen mededelen een contract te hebben getekend bij de Amerikaanse platenmaatschappij Sensory van Ken Golden. Het album "Tales From The So.....meer »»

novAct: Album krijgt wereldwijde release via Sensory Records (USA)

novAct heeft contract bij de Amerikaanse platenmaatschappij Sensory van Ken Golden......meer »»

Sam Loeffler is niet bang voor Korn-fans

Hoewel fans van Korn tot de meest fanatieke op deze aardbol behoren, kijkt Chevelle-drummer Sam Loeffler er naar uit om voor hen op te treden. Komende maand speelt Chevelle als voorprogramma voor Korn.....meer »»

Mordichrist brengt nieuwe release uit

De Zweedse band Mordichrist, met sessiedrummer Stefan Olsson achter de kit, brengt een 10-inch mini-LP uit via het Italiaanse label Danza Ipnotica Records......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken