Heftige drums op het Real Rock festival

Muzieknieuws 04-12-2004 15:56

Zondag 19 december 2004 vindt in Tivoli te Utrecht de allereerste editie van het Real Rock Festival plaats. Zes Nederlandse bands zullen op deze avond bewijzen dat pure (hard)rock nog springlevend is.

Geen punk, geen hardcore, geen nu-metal maar een hele middag en avond real rock: rock zoals rock bedoeld is, zeg maar. En als bonus komen de bands ook nog allemaal uit Nederland.

Neem nu Mennen, de melodieuze hardrockformatie rondom voormalig Zinatra-zanger Joss Mennen en met drummer Fon Janssen. Of Utrechts eigen rocktrots Spoiler, dat met de single Electric (een bewerking van You’re the one that I want uit Grease) veel succes oogstte in Nederland en Engeland. Fans kunnen Spoilers nieuwe drummer Wobbe Visser live bewonderen.

De leden van Astrosoniq staan bekend als The Wizards from Oss. Verwacht loodzware riffs, catchy zanglijnen en een flinke dosis spacejams, vakkundig bijeengesmeed door drummer Marcel van de Vondervoort.

Nog meer? Zeker! Jewel in the Mire, de Amsterdamse no-nonsense hardrockband met Roel Krook op de drumkruk, laat van zich horen. Ook zwaar rockend: Bullseye Powerrock, het Veghelse powercombo met vellenmepper Eddy Jongeneel dat wel het Nederlandse antwoord op zwaargewichten als Black Label Society en C.O.C. wordt genoemd. En last but not least: Joeri Rook die met Wallrus zorgt voor een stevig portie heavy rock met een southern feel.

Rock Inc. Entertainment, de platenmaatschappij van Mennen, heeft speciaal voor deze dag een kerstactie in het leven geroepen. Als je via Rock Inc. een kaartje koopt voor dit festival, ontvang je naast het toegangsbewijs gratis de Mennen-single "Above The Waterline / Down", aangevuld met een niet eerder verschenen bonustrack en een enhanced gedeelte. Bovendien bespaar je niet alleen de gebruikelijke servicekosten, maar maak je ook nog kans op een van de vijf Rock Inc. kerstpakketten met daarin een aantal leuke CD-verrassingen.

Wil jij ook zo'n muzikaal kerstpakker? Stuur dan een mailtje o.v.v. Real Rock Festival naar info@rockinc.nl met daarin je naam, adres en het aantal kaarten dat je wilt bestellen. Tevens maak je het verschuldigde bedrag over op ABN-AMRO rekening 55 25 29 060. Zodra beide zijn ontvangen, krijg je jouw kaartje(s) + single(s) automatisch thuisgestuurd. Of je daarnaast ook nog één van de Rock Inc. kerstpakketten hebt gewonnen, hoor je 19 december tijdens het festival in Utrecht.

De zaal gaat open om 15.00 uur, de entree bedraagt € 10,-
zoeken
zoeken