Oscar Kraal is overleden - 24 september 1970 - 1 april 2021

Oscar Kraal is overleden - 24 september 1970 - 1 april 2021

In Memoriam een van de allerbeste drummers van Nederland

Donderdag 1 april is Oscar Kraal overleden; drummer van een lange rij topformaties, waaronder Candy Dulfer en Anouk, een geweldig drumleraar en clinician, een zeer gewaardeerd medewerker van Slagwerkk.....meer »»

Pearl lanceert veel productnieuws bij 75-jarig jubileum

Verslag met veel video's van de nieuwe gear

Pearl bestaat 75 jaar, en dat kan het merk natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom introduceren de Japanners een hele reeks aan producten met een ferme knipoog naar het verleden. .....meer »»

Release van de Week: Queen's Pleasure

Panic From Dublin

Queen’s Pleasure was een van de smaakmakers van Popronde 2019 en speelden daaropvolgend op Noorderslag 2020. Ze scoorden een boekingsovereenkomst met MOJO en hun nieuwe EP Panic From Dublin komt - o.....meer »»

Recap ESNS showcases - kijk ze terug, met o.a. Typhoon x Sven Hammond, Nana Adjoa en Lous and the Yazuka

Verslagen en video's van een schitterende online-editie van Eurosonic Noorderslag - 13-16 januari 2021

Elke avond tientallen showcases van woensdag 13 januari tot en met zaterdag 16 januari, waren gratis te volgen via de livestream vanaf vier podia tegelijk. En voor professionals overdag de conferentie.....meer »»

Stefanie Mannaerts - Altijd aan bij Brutus!

Video's en extra's bij het interview in SWK 222

Vanaf komende vrijdag (26 feb 2021) ligt ie in de winkel of op je mat, of lees je hem digitaal: Slagwerkkrant 222 (maart-april 2021). Met een opvallend en uitgebreid artikel over Stefanie Mannaerts. Z.....meer »»

DeWolff's Nonagon Marathon - Livestreams van alle albums

Van zondag 14 tot en met dinsdag 23 maart

Na de succesvolle stream van de albumreleaseshow van het Wolffpack album op 5 februari, gaat DeWolff opnieuw vanuit TivoliVredenburg livestreams verzorgen, dit keer in het megaproject Nonagon Marathon.....meer »»

Release van de week: /Engels /Teepe /Herman - When Will The Blues Leave

Vandaag verschenen - 12 maart 2021

Puntig spel, maximaal interactief met zijn medemuzikanten, zo rijk aan speelbagage dat werkelijk elke klap raak is; John Engels is een ongeëvenaarde drummer, die na meer dan 65 jaar achter de ketels .....meer »»

Radar Love Dag - Eerbetoon aan Golden Earring - vandaag om 17.15 uur

Cesar Zuiderwijk over de totstandkoming van Radar Love

Met de aankondiging dat Golden Earring gaat stoppen nog vers in het geheugen, wordt de verjaardag van gitarist George Kooymans op een speciale manier gevierd. Donderdag 11 maart 2021 is uitgeroepen .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken