De Gewa G5 Studio elektronische set is nu verkrijgbaar!

Nieuwste, meer betaalbare serie Gewa elektronische drums

Merknieuws 16-02-2022 09:02

De GEWA G5 Studio 5 is de nieuwste high end elektronische drumset van Gewa, gericht op de gevorderde drummer die zich volledig wil richten op performance en niet de technische verfijningen en mogelijkheden van de GEWA G9 nodig heeft. Wel heeft de G5 studio dezelfde sound- en trigger-eigenschappen als de G9.

De GEWA G5 Studio 5 is verkrijgbaar als 5-delige kit met de volgende pad-maten:
2x10" Tom Pads (twee zones)
1x 12" Tom Pad (twee zones)
1x 12" Snare Pad (twee zones)
10" Kick Pad.

De G5 Studio Kit wordt ook geleverd met 2x 14" GEWA Crashes, een 18" GEWA Ride, en een 14" Hi-Hat. Alle bekkens, inclusief de Hi-Hat, hebben 3 speelzones, zijn 360° bespeelbaar en zijn dempbaar.

Bij de GEWA G5 Module is het touchscreen vervangen door hardwareknoppen en een modern OLED display. De bediening is bijzonder intuïtief en alle belangrijke functies zijn via directe toegang beschikbaar.

De technologische basis is de GEWA G9. Dit betekent dat er geen compromissen zijn gesloten met de GEWA G5 op het gebied van geluid-en trigger-gedrag. De G5 gebruikt exact dezelfde geluidsbibliotheek en is 100% compatibel met alle GEWA G9 componenten.

De GEWA G5 Module biedt ook veel functies die al bewezen zijn in de G9, zoals 3D Sonic Image room samples van de legendarische Funkhaus Studios Berlin, USB audio recording, Bluetooth Audio + MIDI mogelijkheden, padcompatibiliteit van derde partijen, 4 effectkanalen en nog veel meer.

De GEWA G5 biedt meer dan 900 geluiden, is ‘made in Germany’ en is verkrijgbaar voor rond de 2900 euro. 

Soundvoorbeelden van de G5 kan je in deze video beluisteren:

 

 

 

zoeken
zoeken