Terugkijken: Pete Ray Biggin online workshop voor Tama tijdens de Bax Music e-Special

Terugkijken: Pete Ray Biggin online workshop voor Tama tijdens de Bax Music e-Special

Level 42-drummer met gratis livestream vanuit Bali: za 29 mei 17.00-18.00

Hij speelde zich een aantal jaar geleden al opvallend in de kijker bij het Britse Incognito, en kwam daarna op de drumstoel bij Level 42 terecht. Dat werd spektakel! We hadden onze tickets voor hun to.....meer »»

Release van de week: Yoran Vroom - Across A Spectrum

Vandaag verschenen - 21 mei 2021

Hij is zonder meer een van de grootste drumtalenten die er op dit moment in Nederland rondlopen. Sterker nog, Yoran Vroom is de status van talent al geruime tijd ontgroeid en maakt inmiddels deel uit .....meer »»

Leer muziektheorie met Sonid

Gratis app van Nederlandse bodem

De Nederlandse gitaardocent Martijn Ensing heeft naast muziek nog een andere passie: programmeren. Hij combineerde die twee aspecten met de muziektheorie-app Sonid......meer »»

Alle afleveringen van Drumpraat op een rij

Sietse Huisman start Seizoen 2 van reeks video-ontmoetingen

Het was een toeval waarbij dingen schijnbaar natuurlijk op hun plaats vallen. Begin 2020 was Sietse Huisman als professioneel drummer net begonnen om zijn online aanwezigheid eens op te waarderen. Met.....meer »»

Release van de week: The Aristocrats - Freeze Live in Europe 2020

Vandaag verschenen - 30 april 2021

Vlak voordat de pandemie uitbrak speelden The Aristocrats, het trio van drummer Marco Minnemann, gitarist Guthrie Govan en bassist Byron Beller, drie concerten in Spanje. Het resultaat daarvan vind je.....meer »»

Pearl's President Series Phenolic drums

100 kits wereldwijd beschikbaar - wegens 75-jarig jubileum van Pearl

Het is het paradepaardje van het 75 jaar Pearl jubileum, de President Series Phenolic drums. Er worden er wereldwijd 100 van gemaakt, dus als je zo'n uniek exemplaar in handen wilt krijgen, weet je wa.....meer »»

Hans Eijkenaar terug bij The Voice

Na maandenlange ziekte wegens acute hepatitis

Volgende week beginnen de opnames van de Blind Auditions voor een nieuw seizoen The Voice. Hans Eijkenaar was sinds de liveshows van het vorig seizoen afwezig bij The Voice. Het was aanvankelijk niet .....meer »»

5 etages Keymusic Rock Palace Den Haag - vandaag officiële opening

Terug in het centrum en 100% virusvrij!

Muziekwinkelketen Keymusic is terug in Den Haag met een XXL store en opent vandaag, zaterdag 1 mei 2021, officieel haar deuren aan de Torenstraat in Den Haag, in het pand waar het allemaal begon. .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken