Femke Krone - Polle De Pinguin

Crowdfunding voor kinderboek + audio

Muzieknieuws 02-03-2022 15:33

Femke Krone heeft een kinderboek geschreven - Polle De Pinguin - en daarbij ook nog een serie bijpassende liedjes opgenomen. Om een en ander te kunnen uitbrengen heeft zij een crowdfunding georganiseerd, die al lekker onderweg is. Alle hulp is natuurlijk welkom voor de laatste loodjes. Als percussioniste heeft Femke gewerkt met talloze artiesten en ook geeft ze al 14 jaar slagwerkworkshops; zo is dit project ook ontstaan; ze inspireert graag anderen. Check hieronder hoe je haar project kunt steunen.

door Bouke Bijlsma

Percussioniste Femke Krone combineert in haar nieuwe project twee liefdes: percussie en schrijven. Voor haar kinderboek Polle De Pinguin scheef zij verhalen en liedjes over de trommelde fantasiefiguur, die in het boekje mooi wordt verbeeld door jong illustratietalent Dwight Heitzer, uiteraard in nauwe samenwerking met Femke.

    

Om de release mogelijk te maken is Femke in samenwerking met Stichting Focus And Fun een crowdfunding gestart; je vindt deze via Voordekunst.nl en hij loopt tot 28 maart. Het boek wordt een mooie hardcover-uitgave met een van de liedjes als audiotrack erbij. Later hoopt Femke een complete cd met de overige liedjes te presenteren.

Volg Polle De Pinguin op Facebook en Instagram, of check onderstaande sites.

Direct naar de crowdfund via Voor De Kunst
Of
website Femke Krone

 

zoeken
zoeken