Derico Watson video's Drummer Live!

Derico Watson video's Drummer Live!

Een inspirerende en groovende clinic

De derde artiest die op Drummer Live! 2008 verscheen was Derico Watson. Een drummer met een geweldige persoonlijkheid en een groove die er niet om liegt. Derico Watson is een man die muzikaal veel hee.....meer »»

Jason Bonham vertrekt bij Foreigner

Kansen op structurele Led Zeppelin-reünie groeien

Jason Bonham stapt aan het eind van deze maand op bij Foreigner. De drummer heeft dat onthuld in een interview met radiostation 94.7 WCSX in Detroit, Michigan. Wie Jason zal opvolgen bij Foreigner is .....meer »»

Lars Nijman op de bres voor Kunstbende

Drummer speelt op de stoep bij OCW

'The Best of Kunstbende' staat woensdag 27 augustus op een opvallend locatie: het Ministerie van OCW. Veel culturele instellingen maken zich zorgen over de subsidieverdeling. Ook voor Kunstbende ziet .....meer »»

In memoriam: Buddy Harman

Drumpionier van de Nashville-sound overleden

De Amerikaanse studiodrummer Buddy Harman is afgelopen donderdag, 21 augustus, overleden. Buddy, een van de pioniers van de Nashville-sound, was 79 jaar oud......meer »»

Robin Boogaard nieuwe drummer voor Demia

Ex-drummer Gilo volgt Sky Hahn op

Sinds augustus 2008 is Robin Boogaard de nieuwe drummer van de Amsterdamse metalband Demia. Robin zal voor het eerst met zijn nieuwe band op het podium staan op 26 september in The Cave te Amsterdam......meer »»

Winnaard Kerrang!-awards 2008 bekend

30 Seconds To Mars valt tweemaal in de prijzen

Donderdag 21 augustus vonden de jaarlijkse Kerrang!-awards plaats in Londen. Seconds To Mars, met Shannon Leto op drums, won als beste internationale band. De heren versloegen daarmee My Chemical Roma.....meer »»

Adams Drumworldfestival 2008 viert lustrum

Vijfde editie breidt uit met masterclasses

Op zondag 14 september vindt het vijfde Adams Drumworldfestival plaats op het fabrieksterrein in Ittervoort in Limburg. De dag start om 11.30 uur met autodidact Liberty DeVitto (Billy Joel) en eindigt.....meer »»

Drummer Live! 2008

Extra foto’s en video's

In Slagwerkkrant 147 vind je een verslag van het jaarlijkse drumevenement Drummer Live! in Londen. Het was dit jaar een bijzonder geslaagde editie met optredens van onder andere Ray Luzier, Derrico Wa.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken