Tobias Ponsioen nieuwe Clayborn-drummer

Doorstart band met drie nieuwe leden

Muzieknieuws 10-12-2008 22:35

Drummer Wouter van Wijk (foto) en gitarist Kurt Amat zijn gestopt als leden van de Rotterdamse band Clayborn. Tobias Ponsioen neemt voortaan plaats achter de trommels en de extra versterkte gitaarsectie wordt bezet door Matthias van Beek en Maarten de Boer. Behalve de toevoeging van een tweede gitarist zijn de oorspronkele leden Rogier Drinkenburg (bas) en Crazy Jane (vocals) uiteraard nog steeds van de partij.

Clayborn heeft op 25 oktober 2008 een periode van bijna zes jaar afgesloten met de oude bezetting in De Gooth in Ridderkerk. De band is zich met het verse bloed aan het klaarmaken voor het eerste optreden, dat op 12 december plaatsvindt in De Wurft in Noordwijk aan Zee. Om de verandering niet te onherkenbaar te laten zijn worden de oude Clayborn songs in een nieuw lichaam gestoken en staan de eerste songs voor de nieuwe cd al in de steigers.

De band vat de nieuwe bezetting als volgt samen:
"Door deze Extreme Make-Over zal Clayborn "MODDERvet" zijn en je met Cup Dubbel D aan brute gitaarkracht om de oren slaan."

Every Dog Has Its Day
Het nieuwe album zal de opvolger zijn van het officiële debuut van de band 'Every Dog Has Its Day' dat in 2006 uitkwam. Je kunt het album beluisteren via de albumlink onder dit artikel.

Clayborn is te zien op 12 december in de Wurft (Noordwijk aan Zee) en op 19 december in Plein 79 (Den Bosch).

zoeken
zoeken