Nieuw album Nils Fischer's Timbazo

Nieuw album Nils Fischer's Timbazo

Rumberos a Monton met gastspelers Changuito, Jose ‘Pepe’ Espinosa, Calixto Oviedo e.v.a.

Vorig jaar publiceerden we een artikel over de crowdfunding voor het nieuwe album van Nils Fischer's Timbazo. Het werd een geslaagde actie via Voor de Kunst. Mocht je mee hebben gecrowdfund dan heb je.....meer »»

Spelen met Koen Herfst - video's

Video's en meer transcripties bij de cursus in SWK 186

Op zijn vaste cursuspagina "Spelen" in Slagwerkkrant 186 (maart-april 2015) behandelt Mark Eeftens drie tracks van Koen Herfst, afkomstig van het soloalbum dat de drummer ten tijde van het interview i.....meer »»

Urban Experience - 21 maart Emmeloord

Workshops e-drums, dj'ing, improvisatie

Op zaterdag 21 maart organiseert Muzisch Centrum Emmeloord workshops elektronisch slagwerk met Dirkjan van Groningen, dj'ing met Nelson Petter en improviseren op saxofoon met Arnout Bronkhorst. Tijden.....meer »»

Drumweekend bij Stockenhof Muziek

Andy Gillman - Juan van Emmerloot - Tim van Delft - Bram van den Berg - Olaf Fase

Muziekwinkel Stockenhof in Beek-Ubbergen organiseert op 7 & 8 maart een drumweekend met een helemaal niet verkeerde line-up. Wat te denken van Duitse meesterdrummer en clinician Andy Gillman (foto), e.....meer »»

Lucas van Merwijk clinic - 1 maart, Steenbergen

Clinic van de meester bij jarige Slagwerkschool Marco Brok

Lucas van Merwijk, meesterdrummer, meesterbrein achter slagwerkgroepen als Drums United en Drumix, drummeester als auteur van lesboek “World Beat”, verzorgt een drumclinic in de Slagwerkschool van Mar.....meer »»

NAMM show 2015 - dag 3

Vergeet je oordoppen niet!

De zaterdag is van oudsher geen dag om zonder oordoppen de beursvloer op te gaan. Dit jaar lijkt de fameuze 'noise-police' de strijd bij voorbaat al gestaakt te hebben waardoor het geluidsniveau in de.....meer »»

NAMM show 2015 - dag 2

Genoeg te zien op een enerverende beurs

Ook op de tweede dag van de NAMM show is er weer een ongelooflijke hoeveelheid nieuws om uit te kiezen. En net als vorig jaar zet de positieve stemming lekker door. De beursvloer is voller, en ieder m.....meer »»

NAMM 2015 - Dag 1

De hoogtepunten van de eerste beursdag.

Het is weer tijd voor de NAMM show; 's werelds grootste muziekbeurs die ieder jaar gehouden wordt in een zonovergoten Anaheim. In de volgende Slagwerkkrant (editie maart-april) lees je natuurlijk een .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken