Schlagwerk Schnellbau Cajon

Schlagwerk Schnellbau Cajon

De simpele doe het zelf cajón

Schlagwerk was het eerste merk dat met een zelfbouwcajón kwam, maar daarbij had het merk wel de meest ingewikkelde van de eerste lichting doe-het-zelf-kits. Voor de iets minder handige, of iets minder.....meer »»

Drummerstok

Online druminterviews door Mike Visser

Achterhoekse drummer Mike Visser (Donnerwetter, Living Room Heroes) is op zijn website begonnen met een tweewekelijkse interviewrubriek: Drummerstok. Wat begon als een idee van Mike om louter Achterho.....meer »»

Tama Superstar Hyperdrive Maple

Van berken naar esdoorn

Met al het Tama Star en Starclassic nieuws dat de afgelopen maanden werd geďntroduceerd zou je hem zomaar over het hoofd zien: de nieuwe Tama Superstar Hyperdrive. De laatste van de Superstars is sin.....meer »»

Are you D1 and Only?

Doe mee aan de Sennheiser bandcontest

Op de NAMM show in L.A. introduceerde Sennheiser haar nieuwe ‘evolution wireless D1 digital microphone series’. Om die lancering kracht bij te zetten heeft Sennheiser – onder het motto Are you D1 and .....meer »»

Remo Powerstroke 7-7 en Powerstroke 3 Black Dot

Geef je kick en snare meer pit

Remo introduceerde tijdens de afgelopen NAMM-show twee opvallende vellen: het Powerstroke 7-7 snaredrumvel en het Powerstroke 3 Black Dot bassdrumvel. In de komende Slagwerkkrant (nummer 187) kun je d.....meer »»

NAMM show 2015 - Slagwerkkrant videoreportage

Video's en de online dagverslagen

De NAMM-show van 2015 zit er weer op. Vier dagen lang bekeken we al het nieuws, hoorden we alle roddels en schudden we veel, heel veel handen. Het komende jaar staat weer bol van het productnieuws, en.....meer »»

Video's Sandlane Sessions met Martijn Bosman

Martijn Bosman en engineer Huub Reijnders

Martijn Bosman was 12 januari te gast bij onze Sandlane Sessions, in gezelschap van producer Huub Reijnders. De video’s van de opnamesessies vind je in dit artikel.
In Sandlane Sessions geven beke.....meer »»

DrumPeople in Drumland - 19 februari

Presentatie en sambaworkshop op Slagwerkkrant-podium

De drie mannen van DrumPeople stonden afgelopen donderdag 19 februari - de dag dat Slagwerkkrant 186 uitkwam - op het Slagwerkkrant-podium van drumspeciaalzaak Drumland te Lijnden. In een openhartige .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken