NAMM show 2016 - extra foto's
Extra's bij het verslag in Slagwerkkrant 192
Slagwerkkrant Plus 18-02-2016 00:02
De Namm-show is een overweldigend event; op geen enkele andere muziekbeurs vind je zoveel nieuwe instrumenten bij elkaar. Dat zijn er zoveel dat we ze lang niet allemaal in het blad kwijt kunnen. Hier zetten we nog even een aantal nieuwe items met een mooie fotogallery in het zonnetje.

Een nieuwe middenklasser bij Sabian: de XSR vervangt de XS20 serie. 


Zildjian vervangt de ZHT reeks voor de S-Class. 

 

Met de hand versierd: een van de prachtige custom snaredrums bij DunnettHet Nammverslag staat al bol van het Tama nieuws, maar de Japanners hadden nog veel meer. Zoals een reeks flatbase standaards. 
 

En een aantal spectaculaire finishes

 De Pro-Mark Select Balance stokken zijn er nu ook met kogelvormige tip, en met Activegrip antisliplaag. 

 

Cajón in alle soorten en maten bij Meinl. 

 
Wel de klank van een gongdrum zonder de enorme trommel? DW lost het zo op.Deze nieuwe snarestrainer bij Gretsch kregen we een aantal jaar geleden als prototype te zien bij Drumcraft. Inmiddels werkt de ontwerper voor DW en nu zien we het ding terug bij Gretsch. Er kan een hoop gebeuren in een jaar tijd. Gabor Dornyeo heeft een signature set bestaande uit een koebel, tamboerijn en jamblock bij Tycoon. Kleine drummerken kunnen prima samenwerken. Deze snaredrum van Acoutin custom drums heeft een titanium middendeel gemaakt door Dunnett. 

 
Aerodrums werkt nu ook in combinatie met de Oculus Rift VR-bril. We hebben het even mogen proberen, en het is werkelijk een bizarre ervaring.De Amerikaanse versie van de Club Date, met een heerlijke retro 'duco'- finish. 

Wil je nog meer Namm? Lees dan het uitgebreide verslag in Slagwerkkrant, of lees onze online verslaggeving:  Klik hier voor onze preview, hier voor het verslag van dag 1, hier voor het verslag van dag 2 en hier voor het verslag van dag 3.