Notentip met Anderson .Paak - Fill in

Notentip met Anderson .Paak - Fill in "Put On A Smile"

Video bij het artikel in Slagwerkkrant 230

In zijn Notentip voor Slagwerkkrant 230 (juli-augustus 2022) pakt Mark Eeftens een fijne fill van supersterdrummer Anderson .Paak. Hij speelt 'm nota bene in een ballad en dat is wel tekenend voor .Pa.....meer »»

Nate Smith - Hiphop, jazz en vreemde maatsoorten

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 230

In Slagwerkkrant 230 (juli-augustus 2022) lees je een uitgebreid coverinterview met Nate Smith. Op het komende North Sea Jazz speelt hij op één avond zowel met Fearless Flyers als met zijn eigen for.....meer »»

Ludwig Universal snaredrums - Universal Brass en Universal Wood

Betaalbare middenklassers in metaal en hout

Ludwig introduceerde onlangs een nieuwe mid-range snaredrumreeks. De Universal serie is aanzienlijk betaalbaarder dan de high-end Amerikaanse snaredrums maar biedt toch ook heel wat high-end features.....meer »»

Dwight Muskita met Diana Ross op North Sea Jazz

8-9-10 juli 2022, Ahoy, Rotterdam: North Sea ook dit jaar een drummers crème de la creme!

North Sea Jazz was al uitverkocht op de dag dat het volledige programma bekendgemaakt werd... Komt natuurlijk door corona, want iedereen had de tickets voor 2020 nog... Wat de North Sea Jazz-organisat.....meer »»

Matt Garstka - Ouderwets onnavolgbaar op nieuwe Animals As Leaders

video en extra's bij interview in Slagwerkkrant 230

in Slagwerkkrant 230 (juli-augustus 2022) lees je een interview met Matt Garstka die net met Animals as Leaders het nieuwe album Parrhesia uit bracht. Hier zetten we even een paar mooie video's online.....meer »»

Rodney Barreto - video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant

Interview met 'Drummer Negrito' naar aanleiding van zijn optredens op Music Meeting en North Sea Jazz 2022

De Cubaanse band El Comité was op zaterdag 4 juni een van de highlights op het Music Meeting Festival in Nijmegen. Ze staan bovendien op 8 juli op North Sea Jazz. We spraken op onze redactie in Amste.....meer »»

Patrick Carney - Droombaan bij The Black Keys

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 230

in Slagwerkkrant 230 (juli-augustus 2022)lees je een interview met Patrick Carney, drummer van The Black Keys. Hier zetten we alvast een paar mooie video's voor je op een rijtje. .....meer »»

In Memoriam Alan White (14 June 1949 – 26 May 2022)

50 jaar lang was hij de drummer van Yes

Na een kort ziekbed is Alan White in zijn woonplaats Seattle overleden. Hij was 50 jaar lang de drummer van Yes. Een half jaar geleden sprak Jean-Paul Heck nog met hem voor Slagwerkkrant, naar aanleid.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken