Lezersenquête 2007 Slagwerkkrant & Slagwerkwereld.com

Lezersenquête 2007 Slagwerkkrant & Slagwerkwereld.com

Vul in en maak kans op een abonnement Slagwerkkrant

De tweejaarlijkse lezersenquête geeft ons veel inzicht in de beleving van Slagwerkkrant, en nu ook van Slagwerkwereld.com. Om jullie net zo goed van dienst te kunnen blijven zijn, en hopelijk beter, h.....meer »»

De poll: doe mee en vul het pollformulier 2007 in!

Slagwerkkrant schrijft sinds 1984 jaarlijks een populariteitspoll uit. Doe mee aan de Slagwerkkrant Poll 2007 door in onderstaand formulier jouw favorieten van afgelopen seizoen in te vullen: drummers.....meer »»

Boek- en dvd-tips Slagwerkkrant 139 Postorders

Bestellen online lesboeken en dvd's

Slagwerkkrant Postorders. ‘s Morgens besteld, ’s middags gepost! Deze regel kan niet áltijd opgaan, maar dat geven we dan duidelijk aan. Probeer ’t maar eens, je zult versteld staan van onze service! .....meer »»

Roland V-Drums contest

Doe mee en win een professionele TD-20K drumset!

Roland V-Drums zijn de laatste jaren bijzonder populair geworden. Om dat te vieren schrijft Roland Central Europe een uitgebreide contest uit, waarin je wordt uitgedaagd elektronische of akoestische t.....meer »»

Extra foto's Musikmesse Frankfurt

Onder de druk van de gebruikelijke stortvloed aan productnieuws op de NAMM show lijkt de Musikmesse ook dit jaar weer genoegen te moeten nemen met een tweede plaats. Toch valt er op Europa’s grootste .....meer »»

Muzikantendag met Slagwerkkrant Masterclass Room

Ed Warby, Jeroen Kleijn, Hans Eijkenaar e.v.a. in en om de Melkweg

Zaterdag 12 mei is het Muzikantendag in Amsterdam. Buma Cultuur organiseert deze dag, opnieuw met medewerking van Slagwerkkrant en Slagwerkwereld.com. We hebben in de Melkweg onze eigen intieme Slagwe.....meer »»

Ian Paice – extra foto’s

In Slagwerkkrant 139 vind je een kort interview met Deep Purple-drummer Ian Paice. Dennis Boxem had tijdens de soundcheck echter ruim de tijd om nog veel meer mooie foto’s te maken......meer »»

Producers over drummers

En drummers over producers

In de afgelopen achttien jaar hebben we in Slagwerkkrant al redelijk wat aspecten van het studiodrummen belicht. Iets wat tot nu toe nog maar weinig aandacht heeft gekregen is het fenomeen ‘de produce.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken