Brian

Brian "Brain" Mantia aan de slag met Tom Waits

Drummer Brian "Brain" Mantia is één van de gastmuzikanten die te horen is op het nieuwe album van Tom Waits......meer »»

Mark Cross lanceert fusion project

Mark Cross, voormalig drummer van de metalbands Helloween en Metalium, werkt momenteel aan een fusion project......meer »»

Oil stopt, maar Oil heeft grootse plannen

Terwijl de band Oil uit Long Beach, California heeft aangegeven te stoppen, is de Nederlandse band Oil bijna klaar met de opnames van het nieuwe album, waarna een uitgebreide tour door de VS volgt......meer »»

Choose Your Weapons-tour krijgt vervolg

De Choose Your Weapons-tournee, een initiatief van het Groningse platenlabel Garden of Exile, krijgt wegens succes een vervolg......meer »»

Wie was de beste drummer afgelopen seizoen?

De jaarlijkse poll van de Slagwerkkrant is nog enkele dagen open. Geef je mening nu het nog kan en kies de beste slagwerkers en de beste nieuwe producten van het afgelopen seizoen......meer »»

Eric Kretz opent opnamestudio

Eric Kretz, de voormalige drummer van de Stone Temple Pilots, heeft een eigen studio geopend......meer »»

Programma Plein Open festival bekend

Op zaterdag 31 juli vindt de tiende editie plaats van het gratis Plein Open festival in Den Haag. Vanwege het jubileum is Plein Open onderdeel van het programma rondom het Haags Cultuurjaar 2004......meer »»

Camp Jam brengt kinderen rock 'n roll bij

Vijftig jaar geleden veranderde Rock 'n' Roll de wereld voorgoed. Heel wat fans van de eerste generaties zijn tegenwoordig ouder......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken