Jane Doe houdt het voor gezien

Jane Doe houdt het voor gezien

"Na acht mooie jaren met vele hoogtepunten hebben we gezamelijk besloten er een punt achter te zetten. De motivatie was gewoonweg niet meer op te brengen." Dat melden de muzikanten van Jane Doe op hun.....meer »»

Songs For Silver Surfer - live en op CD

In verband met het onverwachte overlijden van drummer Arnoudt Pieters (zie foto) hebben diverse vrienden het herdenkingsfestival "Songs For Silver Surfer" georganiseerd. Doel is om het achtergebleven.....meer »»

Toni Peroni zoekt zich rock

Toni Peroni, bekend als drummer van o.a. Het Goede Doel en Roccoman, gaat vanaf 6 oktober wekelijks op zoek naar de rock in Nederland......meer »»

Noel van Eersel op Osdorp Posse-DVD

Noel van Eersel, drummer van onder andere Nembrionic, is op het ogenblik bezig in de studio met opnames......meer »»

Marky Ramone presenteert nieuwe Ramones-DVD

Marky Ramone (echte naam: Marc Bell), voormalig drummer van de legendarische punkband Ramones, heeft een retrospectief opgesteld in de vorm van een DVD. Anders gezegd: de drummer heeft zijn archief me.....meer »»

Steve Jacobs met Spiralarms de studio in

Steve Jacobs, bekend van onder meer ManmadeGod en Forbidden, betreedt met zijn huidige band Spiralarms binnenkort de Bomb Shelter Studio's. De studio is eigendom van voormalig Stone Temple Pilots.....meer »»

Pentacle klaar met opnames nieuw album

De Nederlandse band Pentacle heeft de opnames afgerond van het nieuwe album "Under the Black Cross". .....meer »»

Nieuwe drummer voor Decrepit Birth

De death metalband Decrepit Birth uit Santa Cruz, Californië, heeft eindelijk een nieuwe drummer in de persoon van KC Howard (zie foto). Howard is ook bekend als drummer van Odius Mortem. .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken