N.E.R.D. genoeg van platenlabel?

N.E.R.D. genoeg van platenlabel?

Shockerend nieuws voor alle N.E.R.D.-fans: volgens TMF praten Pharrell Williams en Chad Hugo erover om met de groep te stoppen. .....meer »»

Iron Maiden-drummer lanceert website

Iron Maiden-drummer Nicko McBrain heeft zijn officiële website gelanceerd......meer »»

Kings Of Leon-drummer slaat zich door fikse pijn heen

Nathan Followill, drummer van Kings Of Leon, heeft voor een volle zaal in het Apollo theater in Manchester een concert van ruim 90 minuten gedrumd. Dat is op zich niet bijzonder, ware het niet dat hij.....meer »»

Bied op de 'drumkrukken' van Travis Barker

Op veilingsite eBay is voor de muziekliefhebber genoeg interessants te vinden. Bijzondere releases, custom made instrumenten, collectors items, memorabilia: je kunt het zo gek niet verzinnen of het wo.....meer »»

Alexi Rodriguez weg bij Walls Of Jericho

Alexi Rodriguez, voormalig drummer van Catharsis, drumt niet langer in de New Yorkse hardcoreband Walls Of Jericho......meer »»

C of E ontslaat drummer na ruzie over geld

Ronnie Popkema, drummer van de hardcoreband C of E, is na tien jaar dienst vertrokken. Het afscheid is niet harmonieus verlopen......meer »»

Trap je fit met de Fütz oefenpedalen

Soms kom je als drummer een product tegen dat zo eenvoudig en doeltreffend is, dat je jezelf afvraagt waarom het er nooit eerder was. Neem nu de Fütz oefenpedalen, een nieuw product van het Amerikaans.....meer »»

Paul Hopkins terug bij Skinlab

Skinlab-frontman Steev Esquivel heeft een update gegeven over zijn band. Ondanks sterke geruchten is Skinlab niet uit elkaar. Sterker nog, oorspronkelijk drummer Paul Hopkins is na zeven maande.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken