Geef een masterclass van Ton Dijkman cadeau

Geef een masterclass van Ton Dijkman cadeau

Dat eBay een waar lustoord is voor slagwerkliefhebbers die van hun geld afwillen, mag bekend zijn. Maar ook op de Nederlandse veilingsite Ricardo zijn de nodige wanna-haves te vinden......meer »»

Withering Surface onder de grond

Withering Surface houdt ermee op. Na vier studio-albums en succesvolle shows op onder meer het Roskilde Festival in 1999 en Wacken Open Air in 2002 is de koek op. .....meer »»

Zweedse bands strijden om 'Grammi' Award

Dismember, Entombed, Europe, In Flames en The Hellacopters zijn in een muzikale strijd verwikkeld: alle vijf de bands zijn genomineerd voor de "Grammis", de Zweedse tegenhanger van de Grammy Awards......meer »»

Old School New Sound wereldwijd goed ontvangen

Inmiddels is het al weer een aantal maanden geleden dat Martin Verdonk zijn nieuwe solo-cd 'Old School New Sound' heeft uitgebracht. Verschillende internationale media hebben het album inmiddels gerec.....meer »»

The Art of Ringtonism

Spinvis gaat nieuwe, exclusieve beltonen ontwikkelen voor mobiele telefoons. Hij en enkele collega-muzikanten hebben hiertoe de Ringtone Society opgericht......meer »»

LBT organiseert compositiewedstrijd

De Limburgse Bond van Tamboerkorpsen wil de kleinere korpsen stimuleren aan kwaliteitsverbetering te blijven werken. Daarom heeft de LBT besloten om een compositiewedstrijd uit te schrijven. Een uniek.....meer »»

Unieke Queensrÿche-snaredrums te koop

Sinds kort biedt Queensrÿche-drummer Scott Rockenfield custom made "Operation: Mindcrime" snaredrums aan via de website van Queensrÿche......meer »»

Amerikaanse manager voor Nederlandse zangeres

De Amerikaan Dan Cleary wordt de manager van de Nederlandse zangeres Sarah Fairfield. Cleary behartigt de belangen van onder meer Nathalie Cole en Carole King......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken