Major labels hebben belangstelling voor The Spirit That Guides Us

Major labels hebben belangstelling voor The Spirit That Guides Us

Diverse platenmaatschappijen uit Groot-Britannië en de VS zijn geïnteresseerd in The Spirit That Guides Us en willen het meest recente album van de groep, "North & South", graag uitbrengen. Dat meldt .....meer »»

Marilyn Manson-heruitgave met NIN-drummer

Op 27 januari 2005 brengt Marilyn Manson zijn single 'The Nobodies' opnieuw uit. .....meer »»

Queen-drummer: tournee komt eraan

Met Paul Rodgers als zanger gaat Queen touren! Roger Taylor, drummer van Queen, is erg verheugd over deze samenwerking. .....meer »»

Tom Hunting speelt op 'Beste Album van 2004'

"Tempo of the Damned" van Exodus is 'Best Album of 2004'. Althans, dat vinden de lezers van het Metal Maniacs magazine......meer »»

Dave Brouwers nieuwe drummer BlueBrain

BlueBrain, de vierkoppige melodische rockband uit ’s-Hertogenbosch heeft een nieuwe drummer gevonden in de persoon van Dave Brouwers......meer »»

Mike Patton doekt Mr. Bungle op

'Stemkunstenaar' Mike Patton heeft laten weten dat hij geen platen meer opneemt met Mr. Bungle, één van de vele groepen waarin hij de afgelopen jaren speelde......meer »»

De zeven onmisbare CD's volgens Travis Barker

Travis Barker, drummer van Blink 182, heeft zijn persoonlijke top 7 van "CD's die iedere drummer zou moeten hebben" bekendgemaakt. .....meer »»

U2 dure band

De Ierse band U2 is sinds begin jaren tachtig uitgegroeid tot supergroep van wereldformaat. Dat bleek deze week toen een gesigneerde foto van de groep 12.000 euro opleverde. De koper wil anoniem blijv.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken