Aftrap Locals Only! on Tour in Effenaar

Aftrap Locals Only! on Tour in Effenaar

Gratis optredens van Nederlands independent talent

Een recordaantal van twintig prominente popzalen maakt onderdeel uit van de derde editie van Dommelsch Locals Only! on Tour. De zes ‘beste independent bands van dit moment’ trappen traditiegetrouw op .....meer »»

Finalisten Grolsch Grote Prijs NL 2007 bekend

Wie winnen op 8 december de hoofdprijs?

Alle 24 finalisten voor de Grolsch Grote Prijs van Nederland (GGPNL) 2007 zijn bekend! De finale, waarin artiesten strijden om Nederlands belangrijkste muziekprijs, vindt plaats op zaterdag 8 december.....meer »»

Geef Bram van den Berg een slinger!

Krezip-game sinds 1 oktober online

Dit jaar bestaat Krezip, de band waar Bram van den Berg drummer in is, tien jaar en dat wordt goed gevierd. Hun nieuwe album ‘Plug It In’ is dit jaar uitgekomen, op 29 december speelt de band in de He.....meer »»

Music for one apartment and six drummers

Percussiegeweld in je woning

Ooit afgevraagd hoe het zou zijn als de groepsleden van Stomp! je appartement onveilig zouden maken? 'Music for One Apartment and Six Drummers' is een prachtig uitgevoerde muziekfilm voor zes percuss.....meer »»

Percossa: nieuwe website en nieuwe tour

From Holland weer in theaters te zien

Op 29 september gaat het tweede seizoen van 'From Holland', de theatertour van Percossa, van start. De tour begint in Cultureel Centrum Cascade in Hendrik Ido Ambacht en houdt de groep slagwerkers tot.....meer »»

Neil Peart grote winnaar 'Drummies'

The Professor sleept vijf prijzen in de wacht

De 'Drummies', de jaarlijkse Readers Poll van DRUM! magazine, heeft dit jaar Neil Peart als grote winnaar. 4000 Lezers van het Amerikaanse magazine stemden op de drummer van Rush, die de poll daarmee .....meer »»

Racoon brengt album uit in Verenigde Staten

Groep op tour met The Lemonheads

Racoon, met Paul Bukkens op drums, gaat serieus werk maken van een - hopelijk succesvolle - carričre in de VS en Canada. Het Amerikaanse label Yep Roc Records brengt op 2 oktober Racoon's album 'Anoth.....meer »»

Clayborn op tour in Oostenrijk

Internetcontact brengt bands samen

Het is een voorbeeld waar veel bands van dromen, even contact leggen via Myspace en vervolgens een internationaal avontuur beleven. De Rotterdamse rockformatie Clayborn is het gelukt en gaat 18 oktobe.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken