Ton Dijkman live drumsolo

Ton Dijkman live drumsolo

Ton Dijkman was tijdens het weekend van 16/17 augustus docent op de DrumDrieDaagse in Music Station. En zoals het een echte pro betaamt had hij zaterdagavond gewoon een drumklus in Woerden, waar hij .....meer »»

AC/DC na acht jaar met nieuw studioalbum

‘Black Ice’ uit op 20 oktober 2008

Columbia Records laat weten dat het langverwachte vijftiende studioalbum ‘Black Ice’ van AC/DC op 20 oktober uitkomt. 'Black Ice' is het eerste studioalbum van de band na het album ‘Stiff Upper Lip’ w.....meer »»

Ray Luzier videos Drummer Live!

Een razendsnelle 2008-verjaardagsclinic

Ray Luzier is snel, de drummer van KoRn, en speelde als tweede artiest op Drummer Live! 2008. Samen met basvirtuoos Billy Sheehan speelde hij in tempo's die je bijna niet kunt voorstellen. Zelfs tijde.....meer »»

V-Drums contest Europa

Laatste Europese finale op 12 september in Frankrijk

Op vrijdagavond 12 september, op de eerste dag van Salon de la Musique in Parijs, vindt in het Parijse B.a.t.a.clan de Franse finale plaats van de succesvolle Roland V-Drums Contest. Na de Belg Yannic.....meer »»

Programma Meinl Drumfestival 2008 bekend

Extra dag met masterclasses al uitverkocht

Op 6 en 7 september vindt een nieuwe editie plaats van het Meinl Drumfestival. Locatie is gewoontegetrouw het fabrieksterrein in Gutenstetten, Duitsland. Ook in 2008 heeft Meinl een geweldige line-up .....meer »»

‘Shake, Rattle & Roll’

Deel 6: De eerste ‘New Percussionists’

In het vorige deel werd de eerste generatie percussionisten behandeld die hun eigen, vaak in niet Westerse muziek gewortelde stijl, gingen aanpassen aan de muziek in Nederland en Europa. Deze generati.....meer »»

Win kaarten voor Symforce Festival

Op 23 augustus in 013, Tilburg

Op 23 augustus vindt het tweede Symforce Festival plaats in 013 in Tilburg. Slagwerkwereld.com/Slagwerkkrant geeft 3x2 kaarten weg voor het festival dat band als Alquin, Textures, Pain of Salvation en.....meer »»

Metallica-drummer wordt radio-dj

Lars Ulrich presenteert Aardschok-Weekend op Kink FM

Van vrijdag 15 augustus tot en met zondag 17 augustus presenteert Kink FM het betere beuk- en sloopwerk: een weekend lang heavy metal en hardrock. En niemand minder dan Metallica-drummer Lars Ulrich p.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken