Lamb of God kondigt nieuw album aan

Lamb of God kondigt nieuw album aan

Chris Adler en band plannen nieuwe wereldtournee

Lamb Of God, met Chris Adler op drums, laat op 24 februari 2009 z'n vijfde studioalbum op de wereld los. Het album genaamd 'Wrath', verschijnt in de Verenigde Staten via Epic. Roadrunner Records staat.....meer »»

Phil Martini is nieuwe Quireboys-drummer

Ex-drummer Tokyo Dragons volgt Pip Mailing op

Phil Martini, voormalig drummer van Tokyo Dragons, is toegevoegd aan de bezetting van The Quireboys. Phil vervangt Pip Mailing die "niet langer kon voldoen aan het hectische toerschema van de groep"......meer »»

Video-interview met Damon Che

Over drummen, muziek en appels

Op 15 oktober startte de Europese tour voor de Amerikaanse math rock band Don Caballero. Prijsvraagwinnares Melanie Pardoel kon die dag in 013 in Tilburg het eerste concert ervaren, en Slagwerkwereld......meer »»

Cajonlessen Arthur Bont op Slagwerkwereld.com

Vanaf decemer 2008 vijf nieuwe lessen online

Arthur Bont, cajonspeler van het eerste uur, bracht op 1 april 2008 zijn dvd 'Cajon Spelen' uit. Van de release van de maand april 2008 komen we in december met vijf lessen die online te volgen zullen.....meer »»

Gijs Anders van Straalen werkt aan soloproject

Een update over een kersverse vader

Slagwerkwereld.com sprak Gijs Anders van Straalen over de gewonnen Edison met Sensuàl. Behalve de vooraanstaande prijs heeft de percussionist van Wouter Hamel nog veel meer nieuws te melden. Te beginn.....meer »»

Blind Sight wint 3FM Slayer-contest

Emile Schoenmakers en band openen Unholy Alliance III

Drummer Emile Schoenmakers en zijn band Blind Sight zullen aanstaande vrijdag openen voor de legendarische metalband Slayer......meer »»

Jeroen Simons les 2: dynamiek en timing

De uitdaging van boem-tjak

Boem-tjak! Het geluid van de bass- en snaredrum kan iedere drummer dromen. En zelfs als je nog maar net begonnen bent met drummen, kun je waarschijnlijk al wel tot vier tellen en boem-tjak, boem-tjak .....meer »»

Online lessen met Bruno Meeus

Les #3: Dominante polymeters in ¾

Het derde artikel in de serie lessen van Bruno Meeus bevat een les over dominante polymeters in ¾. Hier nemen de lessen een vlucht en vereisen dat je studeert op een gecontroleerd niveau met de focus .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken