Zoon Max Weinberg in E Street Band

Zoon Max Weinberg in E Street Band

19-jarige Jay valt in als pa niet kan

Steve Van Zandt zei laatst nog tegen Rolling Stone dat hij zich geen show zonder Max Weinberg voor kan stellen, maar hij zal er toch aan moeten geloven. Weinberg, die al sinds 1974 bij de E Street Ban.....meer »»

In Memoriam: Uriel Jones (1934-2009)

Huisdrummer Motown overlijdt op 74-jarige leeftijd

Uriel Jones is dinsdag in een ziekenhuis in het Amerikaanse Dearwood overleden. Als onderdeel van de Motown-huisband The Funk Brothers was Jones op een groot aantal soulhits te horen. Jones was de laa.....meer »»

Wie is de beste drummer van Nederland?

Geef je mening op de stemlijst voor de Duiveltjes

De jaarlijkse verkiezing van de Duiveltjes, de prijs voor de zes beste Nederlandse popmuzikanten, is gestart. Als muzikant bepaal jij wie de opvolgers worden van slagwerkers als Bart Nederhand (Peter .....meer »»

Twintig jaar Heideroosjes met uniek dubbelalbum

Drummer Igor en band krijgen eerbetoon van andere artiesten

De Limburgse punkband De Heideroosjes, vanaf dag één met Igor "Spider" Hobus op de drumkruk, bestaat twintig jaar. In die periode stonden de heren bijna 2000 keer op de planken, altijd en dezelfde bez.....meer »»

Pearl Jam brengt debuutalbum 'Ten' opnieuw uit

Brendan O’Brien verzorgde nieuwe mix en mastering

'Ten', het debuutalbum van Pearl Jam, is opnieuw gemasterd en gemixed door de producer Brendan O’Brien (o.a. Bruce Springsteen en AC/DC) en heruitgebracht......meer »»

Winnaars Edison Popprijs 2009 bekend

Oeuvreprijs voor Krezip, Marco Borsato dubbel in de prijzen

De winnaars van de Edison Popprijs 2009 zijn bekend. Bløf, Krezip, Marco Borsato, Alain Clark, Ilse DeLange en Sabrina Starke mochten de onderscheiding mee naar huis nemen......meer »»

Jimmy Chamberlin wéér uit Smashing Pumpkins

Drummer Pumpkins vertrekt om onduidelijke redenen

Voor de tweede keer in de geschiedenis van de band moeten de Smashing Pumpkins het zonder de diensten van drummer Jimmy Chamberlin doen. Eind maart werd op de website van de band zijn vertrek aangekon.....meer »»

Nieuwe The Gathering ‘rock-georiënteerd’

‘The West Pole’ komt eind april uit

‘The West Pole’ is de titel van het nieuwe album van The Gathering, dat eind april het daglicht zal zien. Het zal het eerste album zijn sinds het vertrek van zangeres Anneke van Giersbergen, zij is in.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken