Speciale actie met Røde microfoons

Speciale actie met Røde microfoons

Koop een Røde en krijg er een bij voor $1

Sommige fabrikanten verzinnen wel heel oroginele actiemethodes. Het Australische Røde bedacht dat als je in de maand augustus een Røde microfoon koopt, je er dan een M1, M2 of M3 bij krijgt voor één d.....meer »»

Nieuw album Alquin

Tournee vanaf oktober

Na een aantal maanden opnemen in The Park Studio in Amsterdam is het nieuwe album van Alquin af. Vier jaar na de release van de vorige plaat ‘Blue Planet’ komt Alquin nu met ‘Sailors and Sinners’, dat.....meer »»

DrumDrieDaagse 2009 vrijdag 14 augustus van start

Met ’s avonds percussieworkshop en sessie

De achtste DrumDrieDaagse, een initiatief van Cesar Zuiderwijks Music Station en Slagwerkkrant, gaat vrijdagochtend 14 augustus van start in Musicon, Den Haag. De driedaagse is al een tijd uitverkocht.....meer »»

Dave Grohl opent eigen steeg

Ex-drummer Nirvana voor eerbetoon terug in geboortestad

Dave Grohl, voormalig drummer van Nirvana en tegenwoordig frontman van de Foo Fighters, is afgelopen weekend geëerd door zijn geboorteplaats Warren in Ohio. De gemeente heeft de Market Alley in het ce.....meer »»

Drumbassadors dvd-opnamen Hudson op 19 oktober

Bestel tickets voor de live-opnamen in Mezz Breda

Op maandag 19 oktober staat Mezz in Breda in het teken van de ‘Live-recording dvd Drumbassadors’, een gezamenlijk initiatief van Drumbassadors, Slagwerkkrant en Mezz. Het inmiddels wereldwijd vermaard.....meer »»

Succesvol 16de Wereld Muziek Concours (WMC)

Slagwerkensembles, mars- en showbands schitteren

Meer dan 750.000 bezoekers trok het 16de Wereld Muziek Concours (WMC), dat van 9 juli tot en met 2 augustus plaatsvond in Kerkrade, Nederland. In het Parkstad Limburg Stadion trad een keur aan Amerika.....meer »»

In memoriam: George Russell (1923-2009)

Jazzdrummer, componist en theoreticus sterft 86 jaar oud

George Russell, een drummer, componist, docent en muziektheoreticus die van grote invloed was op hoe jazz zich tussen 1950 en nu heeft ontwikkeld, is overleden. Hij werd 86 jaar oud. George stierf maa.....meer »»

Nieuwe tourdata voor Steve Gadd and friends

Legendarische drummer kondigt nieuwe shows in Europa aan

De legendarische sessie- en studiodrummer dr. Steve Gadd heeft nieuwe tourdata aangekondigd voor dit najaar. In de planning staat onder meer een show in De Boerderij te Zoetermeer op 25 oktober......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken