Gewa lanceert de G3 elektronische drumkit

Gewa lanceert de G3 elektronische drumkit

Een heel betaalbaar alternatief voor de G5 en G9 kits van Gewa

Gewa heeft de afgelopen jaren heel wat werk verricht op het gebied van elektronische kits. Na de professionele G9 en G5 kits is nu de prijsklasse rond 2.000 euro aan de beurt. Daar hebben de Duitsers .....meer »»

Release van de week: Epica - The Alchemy Project

Vandaag verschenen: 11 november 2022

De epische Nederlandse symfonische metalband rond frontvrouw Simone Simons en gitarist Mark Jansen komt met een bijzonder project. Op “The Alchemy Project” laten ze voor elke track een of meerdere.....meer »»

De e/Merge van Pearl is er nu in een Plus-versie

Lees onze review van de e/Merge en bekijk de Dirk Brand video's

Pearl noemt drie elementen van hun e/Merge elektronische drums die deze drumkit onderscheiden van de de concurrentie: de EM-MDL1 e/MERGE Module, KORG's Wave Trigger Technology en Pearl's akoestisch aa.....meer »»

Na twee uur Simon Phillips clinic weten we weer wat ons te doen staat

Tama Clinic Tour Simon Phillips bij Matty’s Drums Only en Rotterdam Drum Department

Een clinic van Simon Phillips is natuurlijk altijd bijzonder, maar de twee clinics in De Klavers, Belsele/Sint Niklaas (31-10) en Grounds, Rotterdam (1-11) stonden voor de Slagwerkkrant-redactie natuu.....meer »»

Release van de week: Ezra Collective - Where I'm Meant To Be

Vandaag verschenen - 4 november 2022

De populaire Britse band Ezra Collective met bandleider en drummer Femi Koleoso is terug met een nieuw album via Partisan Records. Het project is een viering van het leven waarin de groep nooit eerder.....meer »»

Simon Phillips is gasthoofdredacteur van de jubileumeditie Slagwerkkrant!

De 40 jaar Slagwerkkrant jubileumeditie november-december 2022

Simon Phillips is deze editie gasthoofdredacteur van Slagwerkkrant. We vieren ons 40-jarig jubileum en hebben de drummer die 40 jaar lang als een rode draad door onze historie liep gevraagd deze novem.....meer »»

De 6 van Simon - Lenny White

video's en extra's bij interview door Simon Phillips in SWK 232

In Slagwerkkrant 232 (november-december 2022), de laatste editie van ons jubileumjaar, is Simon Phillips gasthoofdredacteur. Simon interviewde zelf drie van zijn drumhelden uit de 70's: Harvey Mason, .....meer »»

AFTERMOVIE! Het Jubileumfeest 40 Jaar Slagwerkkrant was een viering van de drummerscommunity om nooit te vergeten

New Cool Collective Big Band excelleerde met 13 topslagwerkers

Hoorden we nou telkens weer de term ‘episch’ vallen als commentaar op ons 40 Jaar Slagwerkkrant Jubileumfeest, dat op 15 september 2022 plaatsvond? Woorden schieten tekort om deze avond met de New.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken