Release van de week: Altın Gün - AŞK

Release van de week: Altın Gün - AŞK

Vandaag verschenen: 31 maart 2023

Vandaag brengt de Amsterdamse band Altın Gün hun vijfde studioalbum uit op Glitterbeat Records. Op AŞK keert de band terug naar de jaren zeventig Anatolische folkrock sound die de eerste twee album.....meer »»

Release van de week: Pitou – Big Tear

Vandaag verschenen: 24 maart 2023

Vandaag brengt Pitou haar lang verwachte debuutalbum 'Big Tear' uit. Een rijke, onbevreesd creatieve verzameling alternatieve pop die put uit haar klassieke achtergrond als koorzangeres. En of dat no.....meer »»

Release van de week: Kamelot - The Awakening

Vandaag verschenen: 17 maart 2023

'The Awakening' is alweer het dertiende album van het Amerikaanse symfonische metalinstituut Kamelot. Het is ook het opnamedebuut bij de band van de Duitse drummer Alex Landenburg, die zich in 2019 na.....meer »»

Sound Track is terug: schrijf je in voor de derde editie

Inschrijven tot mei - spelen vanaf oktober - finales op 9 december

Na twee vruchtbare edities gaat binnenkort Sound Track weer van start. Je kan inschrijven tot 28 mei! Sound Track is not your average muziekwedstrijd, het is méér. Wie zich inschrijft maakt namelijk.....meer »»

Muziekdocumentairefestival IN-EDIT 2023 gaat 13 april van start

Eerste films bekendgemaakt voor vijfde editie van 13 t/m 23 april in De Melkweg Amsterdam

De vijfde editie van IN-EDIT wordt dit jaar van 13 t/m 23 april georganiseerd in De Melkweg Amsterdam. In de weken na 23 april zal een selectie van het programma met "films from the backstage" te zien.....meer »»

Release van de Week: Montis, Goudsmit & Directie – Root Up

Vandaag verschenen - 3 maart 2023

Release van de week is op deze vrijdag "Root Up" van het trio Montis, Goudsmit & Directie. Nadat we vier jaar geleden al verwend werden met het debuutalbum ‘Taste of Culture’ keert Nederlands mees.....meer »»

Vrienden van Amstel Live 2023 - verslag met 4 NL topdrummers

video's bij het artikel in Slagwerkkrant 234

in Slagwerkkrant 234 (maart-april 2023) lees je een uitgebreid verhaal over de Vrienden Van Amstel Live. Het muziekfeest vierde dit jaar zijn 25ste verjaardag met 20 stijf uitverkochte shows in Ahoy. .....meer »»

Sun-Mi Hong - Van louter drums naar muziek

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 234

Met haar derde kwintet-album viert Sun-Mi Hong wat ze in de afgelopen tien jaar bereikt heeft. Ze studeerde af aan het Amsterdamse conservatorium waar ze aan begon zonder de taal te spreken, ze won he.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken