Koen Herfst - video's met Armin van Buuren en meer

Koen Herfst - video's met Armin van Buuren en meer

Video's en extra's bij het interview in SWK 186

In Slagwerkkrant 186 (maart-april 2015) lees je een interview met Koen Herfst met spectaculaire foto's van de wereldtournee met top-dj Armin van Buuren. De Haagse drummer vertelt over zijn avonturen o.....meer »»

Cleuver-cursus Cross Stickings I - video's en meer

Video en extra's bij de cursus in Slagwerkkrant 186

In Slagwerkkrant 186 (maart-april 2015) presenteren Jeroen Zange en Richard Moelker van Drumschool Cleuver deel 1 van de cursus Cross Stickings. Hier op Slagwerkkrant Plus kun je video's bekijken van .....meer »»

Chris Coleman - video's

Video's en extra's bij het interview in SWK 186

In Slagwerkkrant 186 (maart-april 2015) lees je een interview met Chris Coleman (Stevie Wonder, Lee Ritenour, Sheila E.) De Amerikaanse drummer vertelt onder meer over zijn gospelroots, en over de zeg.....meer »»

Russ Kunkel preview lesvideo en documentaire

Extra's bij het interview in Slagwerkkrant 186

In Slagwerkkrant 186 (maart-april 2015) lees je een interview met west Coast sessieheld Russ Kunkel. Een paar namen? James Taylor, Jackson Browne, Neil Young, Bob Dylan, Crosby Stills Nash & Young, S.....meer »»

Pierre Courbois 75 - video's en meer

Video's en extra's bij het artikel in SWK 186

In Slagwerkkrant 186 (maart-april 2015) lees je een artikel over Nederlandse jazzicoon Pierre Courbois die in april 75 wordt. Hier op Slagwerkkrant Plus kun je een aantal video's bekijken met gedenkwa.....meer »»

Notentip Slagwerkkrant 186 - video met audio

Video bij de track van Buckshot Lefonque

In zijn "Notentip" van Slagwerkkrant 186 (maart-april 2015) behandelt Mark Eeftens een vette drum 'n' bass groove uit het nummer "Jungle Grove" van Buckshot Lefonque, gespeeld door drummer Rocky Bryan.....meer »»

U vraagt wij spelen - deel 83 - video Cesar & Olaf

Video bij de cursus in Slagwerkkrant 186

In hun cursus "U Vraagt Wij Spelen" van Slagwerkkrant 186 (maart-april 2015) vervolgen Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase de serie: Hersengymnastiek. In de coördinatieoefeningen van deel I vielen de ledema.....meer »»

Mark Schilders video's en Spotify playlist

Video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 186

Als iemand de aandacht verdient die hij krijgt, is het wel Mark Schilders (26). De jazzdrummer pendelt op en neer tussen zijn twee woonplaatsen New York en Rotterdam. Dit jaar werd hij door organisati.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken