Drumming Essentials - video's

Drumming Essentials - video's

Videoserie beginnerslessen bij hoofdartikel Slagwerkkrant 191

In het Slagwerkkrant Plus-artikel bij onze "30 Donkere Dagen Workout" (Slagwerkkrant 191, januari-februari 2016) tipten we het al aan: de 14-delige videoserie "Drumming Essentials" van het Engelse bl.....meer »»

Video's Rick van Wort in Sandlane Sessions

Opnames van de sessie bij Sandlane Recording Facilities

Rick van Wort verzorgde op maandag 23 november een Sandlane Session voor Slagwerkkrant, Remo, Sandlane Recording Facilities en 20 toehoorders. Het was de laatste Sandlane Session van 2015. In maart 20.....meer »»

Toon Oomen - Meesterleraar aan het woord

Video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 191

In onze educatieve SPECIAL van Slagwerkkrant 191 (jan-feb 2016) presenteren we naast de "30 Donkere Dagen Workout" ook een exclusief interview met een bijzondere drumleraar in Nederland: Toon Oomen. A.....meer »»

Spelen met Mark Guiliana

Video's bij de cursus in Slagwerkkrant 191

In deze aflevering van zijn cursuspagina "Spelen" in Slagwerkkrant 191 (jan-feb 2016) gaat Mark Eeftens aan de slag met het drumwerk van Mark Guiliana. Een drummer die wij zien als een van DE talenten.....meer »»

John Blackwell - interview uit 2005

archiefartikel bij het interview in Slagwerkkrant 191

In Slagwerkkrant 191 (jan-feb 2016) lees je een interview met John Blackwell (Prince, Justin Timberlake), dat we maakten tijdens de Bax Groove Day 2015. Hij vertelt daarin over zijn bijzondere, semi-o.....meer »»

Notentip Stef Broks - video nieuwe Textures-single

Video bij de Notentip Slagwerkkrant 191

In zijn "Notentip" van Slagwerkkrant 191 (jan-feb 2016) gaat Mark Eeftens aan de slag met de nieuwe single van Stef Broks' Textures: "New Horizons", afkomstig van het aanstaande nieuwe album "Phenoty.....meer »»

U vraagt Wij Spelen - deel 88 - video Slagwerk-stucen met C&O

Video bij de cursus in Slagwerkkrant 191

In de serie "Slagwerk-stucen met..." van hun vaste cursus "U vraagt Wij Spelen" presenteren Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase steeds een slagwerkstuk voor twee, drie of meer drummers:'Daarmee kun je gaan .....meer »»

verander razendsnel je bassdrumklank

Switch Kick bassdrumklopper

Crowdfundingacties zijn zelden echt succesvol, maar de makers van de Switchkick bassdrumklopper lukte het om genoeg geld bij elkaar te krijgen zodat hun vinding daadwerkelijk in productie kon gaan. Nu.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken