verander razendsnel je bassdrumklank

verander razendsnel je bassdrumklank

Switch Kick bassdrumklopper

Crowdfundingacties zijn zelden echt succesvol, maar de makers van de Switchkick bassdrumklopper lukte het om genoeg geld bij elkaar te krijgen zodat hun vinding daadwerkelijk in productie kon gaan. Nu.....meer »»

Tama SpeedCobra 910 en Iron Cobra 900 update

Snelle jongens in het nieuw

Tama heeft de twee topmodellen in de bassdrumpedalen-lijn een flinke update gegeven. Zowel de Iron Cobra als de Speed Cobra werden op een flink aantal punten grondig aangepakt. .....meer »»

The beat behind Golden Earring

Uitzending Gemist - In Het Uur van de Wolf - 3 dec 2015, 23:00 uur

Op 3 december 2015 in het Uur van de Wolf was op NPO2 een mooie televisiedocumentaire over de ritmesectie van de Golden Earring, Cesar Zuiderwijk en Rinus Gerritsen, te zien, voorafgaand aan de releas.....meer »»

Customize your drums

Geef je bassdrumvel of drumkit een persoonlijke touch

Iedereen die wel eens een custom bassdrumvel heeft willen laten maken weet dat dit nog niet zo heel eenvoudig is. Je kunt natuurlijk in Amerika een custom vel bestellen, maar in de meeste gevallen kom.....meer »»

SOUND/CHECK IN AB BRUSSEL GEANNULEERD WEGENS TERREURDREIGING

Opvolger van de Poppunt Muzikantendag in de AB helaas afgelast

Slecht nieuws…
Door de verhoging van het terreurniveau naar niveau 4, zien we ons genoodzaakt om SOUND/CHECK te annuleren. Dat hebben wij - Poppunt & AB - samen beslist na overleg met de politie e.....meer »»

Kungfunk goes disco

Nieuw album Michiel van Zundert

Drummer-producer Michiel van Zundert brengt na "Spectalicious" (2005) opnieuw een album uit dat geheel in zijn ‘huisstudio’ is opgenomen en geproduceerd. Met "Business As Usual" van zijn bandproject K.....meer »»

Yamaha DTX nieuws

Een nieuwe middenklasser en extra lange garantie voor de instappers

Yamaha heeft het de afgelopen maanden druk met de elektronische DTX drumkits. Zo krijgt de middenklasse 502 serie er een nieuw topmodel bij: de DTX582k. Tegelijkertijd geeft het merk aan ook alle vert.....meer »»

Michael Schack Push Your Drumming Tour

Laatste kans bij Drumzaak Apeldoorn - zondag 15 november

Michael Schack’s Push Your Drumming Tour voor Roland loopt inmiddels geruime tijd (vanaf april dit jaar), en mag zonder enige terughoudendheid een groot succes genoemd worden. De welbespraakte en daar.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken