Video's DrumDrieDaagse 2007
On Stage 09-11-2007 00:31
In Slagwerkkrant 142 kondigden we het al aan: video's van de DrumDrieDaagse 2007. We hebben een tiental video's gemaakt die bij dit artikel te bekijken zijn. De eerste vijf zijn van drummer Chuck Silverman, de overige vijf van een andere superdrummer, Pierre van der Linden.Het blijft een van de leukste drumevenementen van het jaar, de DrumDrieDaagse. Als alle drummers wisten hoe leuk het was, zouden organisatoren Slagwerkkrant en Cesar Zuiderwijks Music Station het twee of drie keer per jaar kunnen doen. Hoewel, gezien het intensieve karakter van dit lange drumweekend is het misschien voor iedereen, van deelnemers tot organisatie en leraren, beter van niet.

Nog even het principe voor de mensen die nog nooit deelnamen: 75 drummers komen van vrijdagochtend tot zondagavond naar Den Haag om in Musicon les te krijgen van een keurkorps van drumleraren. De lessen beginnen om tien uur ís morgens en gaan door tot zes uur in de avond. De deelnemers krijgen, verdeeld in groepjes van zes, ieder uur van een andere leraar les en daarbij nog eens twee grotere clinics per dag in de grote zaal.

De docenten
Het docentencorps bestond dit jaar uit: Pierre van der Linden, Kim Weemhoff, Chuck Silverman, Cesar Zuiderwijk, Stef Broks, Olaf Fase, Ernst van Ee, Koen Herfst, Mark Eeftens, Fred Cohen, Rudi Sibma, Matthijs de Ridder, Gerben de Bruijn, Peter van Rhijn, Sarah Lavinia Feenstra, Erk Willemsen, Johan Witt en Rob Kramer.

Bekijk de video's op de mediatab en vergeet ook niet de fotoalbums van alle docenten te bekijken!

Wil jij ook nog reageren op de D3D 2007?
Klik dan hier om naar het forumonderwerp DrumDrieDaagse 2007 te gaan.
drummer links