NAMM 2020 beursnieuws: British Drum Company

NAMM 2020 beursnieuws: British Drum Company

Casino Hardware en Nicko McBrain Signatures

Bij British Drum Company treffen we drie belangrijke nieuwtjes aan. Allereerst heeft het merk zijn eerste eigen hardwareserie ontworpen, en die zit vol met allerlei slimmigheidjes. De hardwarereeks he.....meer »»

Namm-show 2020 - Remo

16" colortones, Crown Control Gels, video's en kleuren.

Remo haakt in op het steeds populairder worden van draagbare drumkits. Daarom zijn de Colortone vellen er vanaf nu ook in 16" bassdrum variant. Mocht je het nog niet weten: de bassdrumvellen hebben bi.....meer »»

NAMM 2020 beursnieuws: PDP

20ste verjaardag, europees esdoorn en zwaar metaal

PDP gaat als fier dochtermerk van het grote Drum Workshop inmiddels zijn 20ste levensjaar in, en daar staat het merk natuurlijk uitgebreid bij stil. Dat doen ze onder andere met een vierdelige limit.....meer »»

Nu al een video met onze Tama NAMM-nieuws 2020 preview!

De nieuwste Tama gear voorgesteld door Slagwerkkrant-hoofdredacteur Dennis Boxem

Net als ieder jaar ging Dennis Boxem langs bij Tama-fabrikant Hoshino, waar vlak voor de kerstdagen al de nieuwste drums te zien waren. Met een beetje hulp van Emmanuel Afriyie maakten we de onderstaa.....meer »»

Evans UV2 dubbellaags vel met speciale coating

Dubbellaags-variant van de UV1

Evans had de afgelopen twee jaar zo veel succes met de UV1 vellen dat het merk nu met een dubbellaags-variant op de proppen komt: de UV2. Binnenkort een test, hier eerst een introductie met demovideo.....meer »»

Kerstcadeau! 50% DECEMBERKORTING op jaarabonnementen Slagwerkkrant, Gitarist, Musicmaker, Interface, en De Bassist

Geef een jaarabonnement cadeau. Of vraag het als cadeau!

Onze magazines voor muzikanten, Slagwerkkrant, Gitarist, De Bassist, Interface en Musicmaker kan je nu met 50% korting cadeau geven of cadeau vragen. Ontvang de eerste editie van dit jaarabonnemen.....meer »»

DW koopt Slingerland

Drum Workshop neemt merknaam over van gitaargigant

Er zijn in het verleden nogal wat Amerikaanse drummerken van de markt verdwenen. Slingerland is van die merken bepaald niet het minste. Het roemruchte merk was al jaren eigendom van gitaargigant Gibso.....meer »»

An evening with British Drum Company

gezellige info-avond in 3 toonaangevende slagwerkzaken

British Drum Company heeft als merk de afgelopen paar jaar een droomstart gemaakt. Maar de ontwikkelingen bij het merk gingen zo snel dat veel drummers niet eens weten waar het merk voor staat. Dat mo.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken