Arturia stelt de iSpark drum-app gratis ter beschikking

Arturia stelt de iSpark drum-app gratis ter beschikking

Cadeautje van Arturia in tijden van corona

De iSpark is een drum-app voor iPad van Arturia die er al een tijdje is, maar nu dus helemaal gratis te downloaden is voor iOS. Lekker beats maken op de bank dus!.....meer »»

Ton Voerman overleden

Icoon van de muziekindustrie

Ton Voerman is 9 februari overleden op 74-jarige leeftijd. Hij was een markante man, die veel heeft betekend voor de muziekindustrie in de Benelux. Voerman Amersfoort is het distributiebedrijf dat hij.....meer »»

Wizzdrum - 3D-geprint designwonder

Test uit Slagwerkkrant 215, jan-feb 2020

In Slagwerkkrant 180 kwam hij voor het eerst voorbij: de Wizzdrum. Toen vooral nog een slim samengestelde set van deels eigen ontwerp en deels bestaande instrumenten. Vijf jaar later is er een complee.....meer »»

NAMM 2020 beursnieuws: Sonor

Signature snaredrums voor Benny Greb en Jost Nickel

Benny Greb heeft alweer zo'n tien jaar een eigen signature snaredrum bij Sonor, en de immer sympathieke Duitser vond het dan ook hoog tijd worden voor een update. Dat leidde tot twee nieuwe trommels, .....meer »»

NAMM 2020 beursnieuws: Sabian

Losse HHX, FRX en AAX nieuwtjes en Graphix bekkens

Sabian komt dit jaar met een aantal losse modellen in bestaande series. De absolute blikvangers waren echter de nieuwe Graphix bekkens. .....meer »»

NAMM 2020 beursnieuws: Zildjian

I-Family, Rolling Cymbal Vault en drumsleutel

De afgelopen paar jaar lag de focus bij Zildjian vooral op het high-end en middenklasse aanbod, en het kon dan ook niet uitblijven dat dit jaar de lagere prijsklassen aan de beurt kwamen. De ZBT serie.....meer »»

NAMM 2020 beursnieuws - Vox Telstar

Ultieme vintage kit?

Vergeet twee bassdrums, oogverblindende afwerking of zes bekkens: als je echt verbaasde blikken van je publiek wilt, dan is de Vox Telstar 2020 je ideale drumstel......meer »»

NAMM 2020 beursnieuws: Mapex

Saturn Evolution Birch & Maple

Mapex haalde op de NAMM show het doek van de Saturn Evolution serie. De nieuwste Saturn variant biedt je een keuzemogelijkheid uit twee verschillende ketelconstructies die in negen overeenkomstige fin.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken