Montréal Drum Fest 2006

Montréal Drum Fest 2006

‘Kan het podium misschien wat lager of zo? We hebben hier wel te maken met een "senior musician", en ik wil op dezelfde hoogte zitten als mijn band’, fluistert Roy Haynes net hard genoeg dat iedereen .....meer »»

Een bezoek aan Mapex in China: de fabriek voorbij

In Slagwerkkrant januari-februari 2007 vind je het verslag van Slagwerkkrants bezoek aan de Mapex fabriek in China. Het gebeurt niet vaak dat er tijdens een fabrieksbezoek ook nog tijd is de nodige to.....meer »»

Get a Grip!

De filmpjes!

Slagwerkkrant verdiept zich de laatste maanden in drumstokken en grips. In het blad en op de site. Bekijk de videos’bij de .....meer »»

Amsterdam Vintage & Custom Drum Show 2006

Handen schudden met Bill Ludwig III en Alan White

Het overkomt je niet elke dag: handen schudden met Yes-drummer Alan White en Bill Ludwig III, kleinzoon van William F. Ludwig, de oprichter van Ludwig drums. Het kon op de Amsterdam Vintage & Custom D.....meer »»

Win kaartjes voor het Noise Ensemble in Luxor

Maak nu kans op twee vrijkaarten voor de voorstelling van het Noise Ensemble op maandag 20 november in het nieuwe Luxor Theater, aanvang 20.00 uur......meer »»

Stokkenspecial: de video's

Simsalabim met Wim (de Vries) en Mark Eeftens

Stokkentrucs en grips laten zich maar moeilijk in woorden en foto's vatten en daarom op Slagwerkwereld.com een hele stapel filmpjes die horen bij de stokkenspecial van Slagwerkkrant 136. Bij elk filmp.....meer »»

Slagwerkkrant Postorders Online

Bestel online lesboeken en dvd’s

Slagwerkkrant Postorders. ‘s Morgens besteld, ’s middags gepost! Deze regel kan niet áltijd opgaan, maar dat geven we dan duidelijk aan. Probeer ’t maar eens, je zult versteld staan van onze service! .....meer »»

Spelen met Pierre van der Linden

Download extra fragment online

In Slagwerkkrant 134 plaatsten we al een mooi fragment van Pierre van der Linden in Spelen met Nederlandse klassiekers. In Slagwerkkrant 136 lees je in vier pagina’s interview alles over de opm.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken