Detonation verschijnt op At The Gates Tribute

Detonation verschijnt op At The Gates Tribute

Drowned Scream Records en Goi Music brengen in september een bijzondere verzamelaar uit: ""Slaughterous Souls - A Tribute to At The Gates"......meer »»

Drumvoer uit Pimba’s keuken

Pimba speelt en vertelt over zijn werk bij Grillig

Drummer Pimba speelt sinds mei 2004 in de Rotterdamse 'hipfunkjazzrockhop'-band Grillig. Fresh en willing -net afgestudeerd aan het Rotterdams conservatorium- zet Pimba zich op verschillende.....meer »»

Incense houdt voor onbepaalde tijd pauze

De Delftse band Incense heeft na veel wikken en wegen besloten om de activiteiten in de huidige bezetting op een laag pitje te zetten......meer »»

Bijzondere heruitgave van The Clash

Epic Records brengt een wel heel bijzondere heruitgave van "London Calling" op de markt. Het album van de Britse band The Clash verschijnt niet alleen met een bonus DVD, maar ook met unieke demo track.....meer »»

Kink FM start nieuwe zender

ClassX: radio met 30-plussers als doelgroep

Aanstaande maandag (28 juni) start Kink FM het nieuwe webradiostation KINK-ClassX. Het online station zal non-stop de roots van kabelzender KINK FM laten horen, met 30-plussers als doelgroep......meer »»

Ringles?

Recordlabel Universal Music brengt binnenkort CD-singles uit met daarop naast het liedje ook een ringtone. Bovendien is het formaat van de CD's kleiner: het gaat om een mini-CD met een diameter v.....meer »»

Cory Grady vertrokken by The Black Dahlia Murder

Drummer Cory Grady is uit The Black Dahlia Murder gezet. Dat is officieel bevestigd op de website van de Amerikaanse metalband. .....meer »»

Jane's Addiction wederom uit elkaar?

De Amerikaanse rockband Jane's Addiction lijkt opnieuw te hebben besloten niet langer samen verder te gaan. Dat blijkt uit een online .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken