Cherisse Ofosu-Osei weg bij Mantas

Artist news 27-09-2004 23:47

Cherisse Ofosu-Osei, de jonge maar talentvolle drumster van Mantas 666, heeft de Britse metalband verlaten wegen "contractuele verplichtingen". De band is met spoed op zoek naar vervanging.

Nog maar kort geleden, eind augustus, was Ofosu-Osei druk bezig met opnames voor Head Smashed In. Dat is het soloproject van Mantas-bassist Tony Dolan.

Of Jeff "Mantas" Dunn, de bandleider van Mantas, met "contractuele verplichtingen" bedoelt dat Cherisse zich 100% moet richten op zijn band, of dat de drumster juist elders verplichtingen had, is niet duidelijk.

Het lijkt echter niet toevallig dat ook Tony Dolan de laan is uitgestuurd wegens een "ongelukkige en onverzoenbare situatie". Wellicht was collega Dunn tech een beetje jaloers, al bezweert de muzikant van niet:

"This is in no way a personal conflict, however no one member is greater than the band and we have to move on. This has not been an easy decision and we wish Tony every success for the future."

Overigens verschijnt het album van Head Smashed In - met drums van Cherisse Ofosu-Osei - waarschijnlijk begin 2005 onder de titel "I Couldn’t Give A Fuck".

zoeken
zoeken