Dave Lombardo geeft clinics in Europa

Dave Lombardo geeft clinics in Europa

Dave Lombardo tourt momenteel met Slayer door Europa. Hij zal echter niet alleen met de band te horen zijn, maar ook enkele exclusieve clinics geven......meer »»

Nueva Manteca's Fiesta de Tambores

Als 'Giant Latin Percussion Show' stond het concert van Nueva Manteca op 11 september 2004 in de Kloostertuin in Woerden in de aankondiging vermeld. Dat bleek niet overdreven; zelden komt he.....meer »»

Tweede vernieuwde website van Meinl

Na de recente lancering van de geheel nieuwe website meinlpercussion.com, heeft Meinl, de Duitse producent van bekkens en percussie, nu ook een nieuwe website voor haar cymbalen-afdeling online gezet......meer »»

Ayreon-album nu met echte drums

Arjen Lucassen, het brein achter Ayreon, heeft het tweede Ayreon-album, "Actual Fantasy", opnieuw opgenomen. Dit maal met echte drums in plaats van ritmes uit een drumcomputer......meer »»

Craig Nielsen: "Japan is een mijlpaal"

Craig Nielsen, drummer van Flotsam And Jetsam, is dolblij met het allereerste optreden van de band in Japan......meer »»

D.H. Peligro maakt een punk van Jimi

D.H. Peligro, bekend als drummer van de Red Hot Chili Peppers, Nailbomb en de Dead Kennedys, brengt een punk-versie uit van Jimi Hendrix-songs......meer »»

Diabolic gooit de handdoek in de ring

Diabolic, de deathmetal band uit Florida, is na zeven jaar officieel uit elkaar. Grondlegger Brian Malone heeft daartoe besloten als gevolg van "recent business development"......meer »»

Gene Hoglan klaar met drumtracks SYL

Gene Hoglan, bekend van Dark Angel, Death en sinds enkele jaren drummer van Strapping Young Lad (SYL), heeft de drumtracks afgerond voor het nieuwe album van laatstgenoemde band......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken