Severe Torture vertrekt bij Karmageddon Media

Severe Torture vertrekt bij Karmageddon Media

Seth van der Loo (zie foto) en de rest van de deathmetalband Severe Torture hebben hun contract met Karmageddon Media (het voormalige Hammerheart Records) opgezegd. "Na vier jaar was het tijd voor een.....meer »»

Patrik Räfling toch niet weg bij Jaggernaut

Voormalig Hammerfall-drummer Patrik Räfling blijft lid van Jaggernaut, ondanks eerdere berichten die het tegendeel beweerden. Dat staat op de website van de Zweedse band. Wel wordt Räfling tijdelijk v.....meer »»

Borsato en Tiësto winnen Belgische TMF-Award

De Belgische TMF-Awards afgelopen weekend kregen een Nederlands tintje. Niet alleen waren er optredens van onder andere Kane, Within Temptation en dj Tiësto, de laatste viel samen met Marco Borsato oo.....meer »»

Wordt Tommy Lee eindelijk verstandig?

Tommy Lee, naast zijn drumwerk voor Mötley Crüe vooral bekend om de vele schandalen waarin hij verzeild raakt, is toegelaten tot de Lincoln University in Nebraska. De drummer heeft zich opgegeven voor.....meer »»

Nine Inch Nails-drummer met Marilyn Manson op tour

Volgens de NIN Hotline zal voormalige Nine Inch Nails-drummer Chris Vrenna als invaller meespelen met Marilyn Manson's "Against All Gods" tour. Dat zou Marilyn hebben bevestigd in een interview m.....meer »»

Alex Marquez start nieuw project met oude collega's

Alex Marquez, bekend als drumbeest van Malevolent Creation en Demolition Hammer, is een nieuw project begonnen. Hierin zal Marquez niet drummen, maar de vocalen voor zijn rekening nemen......meer »»

Jason Bonham: geen reunie Led Zeppelin

Volgens Jason Bonham, zoon van Led Zeppelin-drummer John "Bonzo" Bonham en zelf ook professioneel drummer, komt er geen Led Zeppelin-reunie waarbij hijzelf achter de drumkit zit. Dat verklaart hij in .....meer »»

Amen-drummer stelt zich voor

Amen heeft in de persoon van Joe Letz een nieuwe drummer gevonden. De drummer uit Brooklyn, New York, heeft zich in ieder geval meteen digitaal voorgesteld middels het officiële message board van de b.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken