'Oude' DVD en nieuwe EP van Ries Doms

Artist news 23-11-2004 21:20

Het Nederlandse label Reflections Records brengt een DVD uit met de laatste show van Reaching Forward, met Ries Doms achter de drumkit. Van Ries' huidige band is eveneens nieuw werk op komst.

Het afscheidsoptreden van Reaching Forward vond plaats op 22 november 2002 in de Goudvishal te Arnhem. Na twee full-length albums en een handvol singles, vijf Europese tours en een tour door de Verenigde Staten, hield de hardcore band het voor gezien. De DVD biedt dan ook een historische terugblik op een stuk vaderlandse punkgeschiedenis.

In 2001 verving Ries Doms er de opgestapte drummer Pieter Hendriks. Na enkele omzwervingen, ondermeer bij The Spades, vertrok Doms in september 2004 naar de VS en speelt tegenwoordig in de band Bars. In deze groep zitten onder meer ex-leden van American Nightmare, Give up the Ghost en The Red Chord.

Inmiddels zijn Doms en de overige bandleden gestart met de opnames van een EP die in februari 2005 dient te verschijnen. Tot die tijd kunnen hardcorefans hun hart ophalen met de Reaching Forward-DVD. Bestellen van de DVD kan via de website van Reflections Records.
zoeken
zoeken