Matt Sorum zorgt voor spanningen in Velvet Revolver

Artist news 23-11-2004 18:12

Het besluit van de groepsleden van Velvet Revolver om voortaan zonder drugs door het leven te gaan, betekent niet dat er sprake is van rust, regelmaat en stabiliteit. "You don't need drugs and alcohol to have drama", aldus Dave Kushner, gitarist van Velvet Revolver in een interview met Entertainment Weekly.

De afwezigheid van drugs maakt het soms alleen maar erger, zo meent Kusher:
"You've got five big egos, you've got testosterone, and there's not a lot of solutions out here on the road."

De spanningen binnen de groep zijn tijdens de huidige tour door de VS hoog opgelopen. Zanger Scott Weiland is woedend op drummer Matt Sorum en zijn honger naar groupies.

Overal waar Velvet Revolver een show geeft, installeert de crew van de band een "Vibe Room" met tapijten tegen de muur, gemakkelijke stoelen en sfeerverlichting zodat de muzikanten na de show kunnen relaxen.

Matt Sorum, de enige vrijgezel van de groep, is het echter beu om met het stelletje getrouwde muzikanten op te trekken en heeft daarom een eigen ruimte gecreėerd: een feesttent met de naam "Velvet Lounge". Dat bevalt zanger Weiland allerminst:

"He just wants to proliferate his own image, but it's degrading porno orgy shit! What are our wives going to think when they go backstage and there's boobs everywhere?"

zoeken
zoeken