Bill Ward bedenkt zich: toch op Ozzfest 2004

Bill Ward bedenkt zich: toch op Ozzfest 2004

Bill Ward heeft zich bedacht: na eerdere bezwaren (zie dit bericht), stemt hij alsnog toe om met Black Sabbath op Ozzfe.....meer »»

Nieuw album Helmet op komst

Helmet zal 14 september een nieuw album uitbrengen onder de titel "Size Matters". Dat beweert I Ate Your Microphone......meer »»

Pech voor Ole Öhman en collega's

Drummer Ole Öhman en de overige leden van de Zweedse metalband Deathstars hebben behoorlijke pech gekregen. Na hun optreden op het Wave Gotik Treffen in Leipzig, Duitsland, is een groot deel va.....meer »»

Platencontract voor Matt Zebroski en Alex Skolnick

Het Alex Skolnick Trio, met Matt Zebroski op drums, heeft een contract getekend met Magna Carta Records......meer »»

Kevin Talley volledig terug bij Misery Index

Kevin Talley, voormalig drummer van o.a. Dying Fetus en Suffocation, en oorspronkelijk drummer van Misery Index is weer helemaal terug bij zijn oude band......meer »»

Opnieuw platencontract voor Bambix

Het Nijmeegs punktrio Bambix, met Peter Dragt op drums, heeft een contract getekend bij Go Kart Records Europe. Het label zal het nieuwe Bambix-al.....meer »»

Drummerswisseling bij Braeburn

Drummer Sjoerd Verreijt heeft in goed overleg besloten de band Braeburn te verlaten. Reden: zijn muzikale voorkeur blijkt toch elders te liggen. .....meer »»

Nieuwe baan voor Ritch Battersby in Security

Richard Battersby, voormalig drummer van o.a. The Wildhearts en Grand Theft Audio, heeft een nieuwe baan in Security. Niet als beveiligingsbeamte, maar als slagwerker in de band met deze naam......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken